Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie wspominam milo oksytocyny[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]No ja już miałam oksytocynę przy łóżku ale się na nią nie zgodziłam. Poszło szybko ale pierwsze dziecko rodziłam 17 godzin. A tu cały poród 1h45min. Mąż się śmieje, że teraz samo wyskoczy![]()
niech napisze list w imieniu corki do sw mikolaja [emoji23] [emoji23] moze mu sie skapnie hahhahaMój żałuję że córka jest jeszcze za mała bo tak to by dziadkowie kupili nowa konsole na gwiazdkę [emoji16] i że gdyby był chłopiec to miałby większe parcie na granie [emoji16]
Haha [emoji16] pewnie gdyby umiała pisać to by w to wszedł. No cóż musi poczekać, ale ciągle słyszę o nowej fifie. Kupilabym mu żeby miał radość ale pasuje na nową konsole tylko a nie taka jak my mamy.niech napisze list w imieniu corki do sw mikolaja [emoji23] [emoji23] moze mu sie skapnie hahhaha
Tym bym się nie przejmowała w pierwszej ciąży poszłam do lekarki na NFZ powiedziała że serca niema i raczej nie będzie i wogole to po co ja tak szybko przyszłam ... Popłakałam się bo bardzo wierzyłam w ciążę . Zadzwoniłam załamana do mamy i ta odrazu umowila mnie prywatnie do innego lekarza prywatnie. Weszłam starszy dziadziuś naprawdę miał z 65/70lat . Zdabal mnie dokładnie zrobił cytologię i powiedział że ciąża jest idealna a serce moze pojawić się później i napewno się pojawi . Odpowiedziałam mu jak zostałam potraktowana i powiedział że taka lekarka powinna mieć zabrane prawo do wykonywania zawodu bo mogłam przez nią się załamać i stracić ciążę . Dał mi sobie wybrać kartę ciąży bo mial dwie różne . No i teraz mam piękna córeczkę .Byłam na USG. Serduszka jeszcze nie ma. Lekarz powiedział że za 2-3 dni będzie. Wszystko wygląda tam ok, pęcherz jest wysoko. Potem poszłam do randomowej lekarki z lux medu. Powiedziała, że serce powinno już być, ze dobra beta oniczym nie świadczy i że raczej nic z tego ni będzie. Jestem na nią wściekła. Traktowała mnie jak natręta. Nie wiem co mam myśleć. Ni plamię, podbrzusze nie bólu...za 10 dni kolejne USG...
A w którym tygodniu jesteś?Byłam na USG. Serduszka jeszcze nie ma. Lekarz powiedział że za 2-3 dni będzie. Wszystko wygląda tam ok, pęcherz jest wysoko. Potem poszłam do randomowej lekarki z lux medu. Powiedziała, że serce powinno już być, ze dobra beta oniczym nie świadczy i że raczej nic z tego ni będzie. Jestem na nią wściekła. Traktowała mnie jak natręta. Nie wiem co mam myśleć. Ni plamię, podbrzusze nie bólu...za 10 dni kolejne USG...