Słyszałam, że jajnik często przejmuje funkcje i owulacja jest nawet w każdym cyklu. A po odstawieniu tabletek anty dostaje jeszcze 'kopa' . Będzie dobrze,musi być 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też jestem jednojajnikowaJa tez mam tylko jeden jajnik..

Moja koleżanka z jednym jajnikiem zaszła w 3 cyklu. [emoji6]Ja tez mam tylko jeden jajnik..
Cześć. Napisz coś o sobieDzień dobry chciałam do was dołączyć. Zrobiłam wczoraj test ciążowy i wyszły dwie kreski, chociaż drugą była blada. Jutro zrobię kolejny test. Z obliczeń wychodzi że termin mam na 16 lipca.
Witaj. Gratuluję. Fajnie że jest wśród nas dużo mam które mają już kilkoro dzieci. Takie doświadczenie bardzo się przyda. Ja mam termin na 23 lipca. Wreszcie pojawiają się mamy z drugiej połowy miesiącaWitajcie Lipcowe
Wygląda na to, że dołączę. Termin wychodzi na 19 lipca. Wczoraj test potwierdził. To będzie nasze czwarte bobo![]()
Umnie z om wychodzi 22Witaj. Gratuluję. Fajnie że jest wśród nas dużo mam które mają już kilkoro dzieci. Takie doświadczenie bardzo się przyda. Ja mam termin na 23 lipca. Wreszcie pojawiają się mamy z drugiej połowy miesiąca![]()
To idziemy równoUmnie z om wychodzi 22![]()