reklama

Lipcowe mamy 2019

Właśnie skończyłam przeglądać ciuszki które już mam kupione + od szwagierki i nie zdawałam sobie sprawy ile tego uzbierałam [emoji85][emoji85] a jeszcze u mamy mam cała pakę ubrań [emoji23][emoji23] nie wiem czy się do porodu wyrobie z praniem i prasowaniem [emoji23][emoji23]
A po drodze jeszcze babyshower mnie czeka i chyba będę musiała zabronić kupowania ubranek [emoji23][emoji23][emoji23]
Przedział od 0-6 msc [emoji15][emoji15]

IMG_0725.JPG
IMG_0726.JPG
IMG_0727.JPG

reklama
Właśnie skończyłam przeglądać ciuszki które już mam kupione + od szwagierki i nie zdawałam sobie sprawy ile tego uzbierałam [emoji85][emoji85] a jeszcze u mamy mam cała pakę ubrań [emoji23][emoji23] nie wiem czy się do porodu wyrobie z praniem i prasowaniem [emoji23][emoji23]
A po drodze jeszcze babyshower mnie czeka i chyba będę musiała zabronić kupowania ubranek [emoji23][emoji23][emoji23]
Przedział od 0-6 msc [emoji15][emoji15]

Zobacz załącznik 963529Zobacz załącznik 963530Zobacz załącznik 963531
No pieknie :)
Ja też mam juz tyle ze polowy pewnie nie użyjemy [emoji14]

Oprócz tego że prawie zemdlałam,to było już lepiej, tylko rano się brzuch spinał i trochę wieczorem.
Misty imo nie warto. Na tych u nas straszne głupoty mówili- nie dotarłam,ale koleżanka była i homeopatę miała ochotę rabnac w łeb [emoji23]
Jessica jak na 0-6 to wcale nie masz tego tak dużo;) lepiej sprawdź ile masz dla maluszka, bo to najważniejsze, resztę da się dokupić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry