Ennis92
Fanka BB :)
O kurde to spora dziewczynaMi wizytę przełożyli z jutra na dziś na 16 i ciekawa jestem jak tam moja mała - dziś mamy 29+4 a ostatnio przy 26+4 miała 1056 g [emoji85][emoji85]
Mój w 26+2 miał, jeśli dobrze pamiętam 720g
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O kurde to spora dziewczynaMi wizytę przełożyli z jutra na dziś na 16 i ciekawa jestem jak tam moja mała - dziś mamy 29+4 a ostatnio przy 26+4 miała 1056 g [emoji85][emoji85]
Jak masz możliwość to może skonsultuj to z lekarzem. Tak się może objawiać zatrucie ciążowe. Wtedy jeszcze pojawia się białko w moczu. Co prawda ciśnienie jeszcze nie tragiczne ale dla maleństwa lepiej dmuchać na zimnePytanie z innej beczki, puchną komuś już stopy? Bo ja 3 dzień ledwo chodzę, strasznie mnie bolą stopy, są opuchnięte. U ręce tak samo. Mierzyłam ciśnienie 145/90 ..
U nas by Cię do szpitala położyli. Ale ważniejsze jest to dolne, ono nie powinno być wysokieJa miałam dziś ciśnienie 157/80 I nic nie mówili
Mocz czysty, ja się trochę źle czułam bo źle w nocy spalam. Oni tutaj też patrzą na ciśnienie przez całą ciaze. Ja zawsze miałam 130-145/50-80 więc pewnie dlatego nic nie mówiła. A ja się i wizyta i stresuje strasznie. Jak za 2tyg znowu będzie wysoko to dopytam.U nas by Cię do szpitala położyli. Ale ważniejsze jest to dolne, ono nie powinno być wysokie
Ostatnie badania z moczu wyszły źle i mój lekarz prowadzący przepisał monural. Dzisiaj jest niedostępny ale w razie czego mam się zgłosić jutro rano :/Jak masz możliwość to może skonsultuj to z lekarzem. Tak się może objawiać zatrucie ciążowe. Wtedy jeszcze pojawia się białko w moczu. Co prawda ciśnienie jeszcze nie tragiczne ale dla maleństwa lepiej dmuchać na zimne
Ja mam to samo, dokładnie od kilku dni. Jestem w szoku, nie wiem co to będzie przy upałach..Pytanie z innej beczki, puchną komuś już stopy? Bo ja 3 dzień ledwo chodzę, strasznie mnie bolą stopy, są opuchnięte. U ręce tak samo. Mierzyłam ciśnienie 145/90 ..