Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie Kochana, jeszcze zdarzysz wszystko poprac i pięknie poukładaćU Nas tez Lovela,ale jeszcze jestem przed praniemMiałam to zrobić w tym tyg, ale chyba się nie uda. My zostajemy w szpitalu niestety, moje ciśnienie skacze, raz 150 a raz 110, także musza je unormować, bo takie skoki są niezdrowe dla dzieciątka, zwiększyli częstotliwość ktg z 2 na 3. Także leżymy, odpoczywamy i obserwujemy conajmniej do poniedziałku.
Ahhh te ciśnienie.U Nas tez Lovela,ale jeszcze jestem przed praniemMiałam to zrobić w tym tyg, ale chyba się nie uda. My zostajemy w szpitalu niestety, moje ciśnienie skacze, raz 150 a raz 110, także musza je unormować, bo takie skoki są niezdrowe dla dzieciątka, zwiększyli częstotliwość ktg z 2 na 3. Także leżymy, odpoczywamy i obserwujemy conajmniej do poniedziałku.
Kurcze, ciężko wybór z tymi materacami. My też się dużo zastanawialiśmy a ostatecznie padł wybór na Ikea Skonast a to z racji że jak kupowaliśmy łóżeczko to stwierdzilismy że nie będziemy kombinować specjalnie.Też mam proszek i płyn z Loveli.
Dziewczyny, czy taki materac będzie ok? Pytam, bo jest wiele materacy, a rozstrzał cenowy za to samo jest ogromny...
Zobacz załącznik 980143
Też mam proszek i płyn z Loveli.
Dziewczyny, czy taki materac będzie ok? Pytam, bo jest wiele materacy, a rozstrzał cenowy za to samo jest ogromny...
Zobacz załącznik 980143
Jest lepiej. Ale ciagle sa.Ja polecam materac lateksowy od Hevea. Dobry stosunek ceny do jakości.
Ciuszki od zawsze piorę w Loveli - pięknie pachnie i super dopiera zabrudzenia.
@Si.Kat @Myslniczek Dziewczyny, jak tam?
Ciśnienie i skurcze już się uspokoiły? [emoji5]
Jest lepiej. Ale ciagle sa.
Lekarz kaze lezec na boku i nie dotykać brzucha.