reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Właśnie nie ... dziwna sprawa??? Nawet jak mam okres to nie mam boli miesiaczkowych no może zdarzają się ale baaardzo rzadko :errr:

W tygodniu przed testowaniem (testowałam w sobotę, 4 tydzień) miałam bóle jak na miesiączkę. Z tym, że zawsze było tak, że coś tam mnie zabolało dzień przed i na drugi dzień @. Tym razem przez 3 dni miałam takie bóle kilka razy dziennie. To mi od razu dalo do myslenia. Robiąc test byłam praktycznie pewna, że jestem w ciąży. Jutro zaczynam 8 tydzień, trzymam za Ciebie mocno kciuki :)

A za życzenia zdrowia wszystkim bardzo dziękuję, mam nadzieję szybko wrócić do siebie. Gorzej że jutro mam wyjazd do szwagierki, ktora jest w ciąży i chyba zrezygnuje, żeby i ona się nie męczyła...

W tygodniu przed testowaniem (testowałam w sobotę, 4 tydzień) miałam bóle jak na miesiączkę. Z tym, że zawsze było tak, że coś tam mnie zabolało dzień przed i na drugi dzień @. Tym razem przez 3 dni miałam takie bóle kilka razy dziennie. To mi od razu dalo do myslenia. Robiąc test byłam praktycznie pewna, że jestem w ciąży. Jutro zaczynam 8 tydzień, trzymam za Ciebie mocno kciuki :)

A za życzenia zdrowia wszystkim bardzo dziękuję, mam nadzieję szybko wrócić do siebie. Gorzej że jutro mam wyjazd do szwagierki, ktora jest w ciąży i chyba zrezygnuje, żeby i ona się nie męczyła...
No właśnie też mi coś nie daje spokoju te ostatnie dni z bólami są przez chwilę później spokój wieczorem mam dłuższe i mocniejsze właśnie jak teraz ... :oo2:

Masz rację lepiej odpuścić żeby i szwagierka się nie zarazila :tak:

reklama
ja mialam tez takie bole i wlasnie dlatego zrobilam test bo mi cos nie pasiwalo zawsze jak zaczynal.mnie bokec brzuch w przeciagu godziny zjawiala sie miesiaczka. zrob test jutro jestem pewna ze beda 2 kreski wspomnisz mohe slowa :)
Zrobię zrobię:confused2: chociaż wolę się nie rozczarować ale co ma być to będzie a jak będzie ujemny to i tak idę 20 do gina i zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji:oo:;):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry