ladyk24na7
Fanka BB :)
No i wiedziałam że jest źle, czułam to
Zarodek się zatrzymał nie odpowiada totalnie na wiek ciąży i nie bije serce nawet jest tak jakby się cofną bo lekko echo zarodka było widać
Czekam teraz na bhcg
...przytulam [emoji173]️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i wiedziałam że jest źle, czułam to
Zarodek się zatrzymał nie odpowiada totalnie na wiek ciąży i nie bije serce nawet jest tak jakby się cofną bo lekko echo zarodka było widać
Czekam teraz na bhcg
kurka.... a ktory tydz dzisiaj wypada?@Aguu ostatnio to trochę za młoda ciąża była było widać "podobno" że coś tam tętniło ale lekarz nie miał pewności
@zuzkaaa tak bo to lux med to mogę zrealizować skierowanie od razu ale wynik pewnie jutro rano
A ty nie masz się co martwisz masz objawy więc jest ok choćby i były delikatne ale są więc na pewno będzie dobrze nie martw się.
Ja na razie jestem w szokujuż się zdążyłam oswoić z tą myślą i nawet zdążyłam zacząć się cieszyć na swój specyficzny sposób
[emoji20]No i wiedziałam że jest źle, czułam to
Czekam teraz na bhcg
Boze, zmijka! Trzymajcie sie tam!!! Bardzo tule!!No i wiedziałam że jest źle, czułam to
Czekam teraz na bhcg
@Aguu ostatnio to trochę za młoda ciąża była było widać "podobno" że coś tam tętniło ale lekarz nie miał pewności
@zuzkaaa tak bo to lux med to mogę zrealizować skierowanie od razu ale wynik pewnie jutro rano
A ty nie masz się co martwisz masz objawy więc jest ok choćby i były delikatne ale są więc na pewno będzie dobrze nie martw się.
Ja na razie jestem w szokujuż się zdążyłam oswoić z tą myślą i nawet zdążyłam zacząć się cieszyć na swój specyficzny sposób
cholerka@Aguu za tydzień idę ale pewnie i tak nie dotrwam... Nie będzie ok nawet ja to widziałam na USG że obraz był praktycznie taki sam wtedy jak i dziś to nie możliwe że nic nie urósł więc się zatrzymał to pewne beta jutro to potwierdzi
Jeszcze jakbym wcześniej nie była na USG to uwierzyłbym że ciąża jest po prostu młodsza serca przecież może nie być jeszcze. No ale skoro wtedy i dziś obraz jest praktycznie identyczny to coś nie halo
@zuzkaaa 8+0