netka.
Fanka BB :)
Tak z innej beczki...jak wklejacie suwaczki? I z jakiej strony?
Ja mam np ze strony fajna mama.
Wchodzisz w swój profil, potem sygnatura i wklejasz BBCode ze strony, gdzie stworzyłaś suwaczek. Możesz zrobić podgląd i zapisać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak z innej beczki...jak wklejacie suwaczki? I z jakiej strony?
Ja mam z tej Link do: Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. I jest o tyle fajny, że zmienia się opis i wygląd dziecka wraz z wiekiem ciążyWięc taki dość dynamiczny.
A wklejasz w opcjach swojego konta. Sygnaturka > wstaw obrazek> i wklejasz link z .png
O faktycznie heheWidzę, że idziemy łeb w łeb.![]()
Ja również znalazłam coś takiego: "od 1200 mIU/ml do 6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml czas ten może być jeszcze dłuższy".Dziewczyny :/
Ja oszaleje. Jak to jest z tą betą? Kiedy wolniej przyrasta? :/ Dwa dni temu miałam 1410 a dziś 2150. Oczywiście glupia otworzyłam doktora Google i niby jest napisane,że po 1200 powinna się zwiększyć 2x w ciągu 96h...wiec by wychodzilo,ze ok,a siedzę i dostałam migreny od tego myślenia...![]()
dziekuje kochanaLink do: Education | The Baby Box Co. prosze bardzo [emoji4]
Ja mam cukrzycę już 5 lat. Jakie badania robiłaś że uważasz że "ci wyszła"?Ech ...super zaczynam te ciążę...
Cukrzyca mi już wyszłaA jeszcze 2 tygodnie temu robiłam badania i wszystko było ok
echh....
![]()
Ja mam cukrzycę już 5 lat. Jakie badania robiłaś że uważasz że "ci wyszła"?

Miałam cukrzycę w poprzednich ciążach. Jakieś 2-3 tygodnie temu byłam na badaniach z córką i przy okazji zbadałam sobie cukier, również hba1c i wszystko w pięknej normie. Dziś byłam na TSH i innych i zbadałam glukozę na czczo i 96![]()
Norma dla kobiet w ciazy jest do 92 o ile dobrze kojarze.Glukoza na czczo nic nie znaczy. A 96 to jest całkiem dobry wynik. Jeden wyższy wynik jeszcze nic nie oznacza, mogłaś coś większego zejść wczoraj. Nie martw się
Spokojnie, mi tez wyszlo ostatnio 94 i robilam krzywa cukrzycowa i juz wszystko bylo w normie. Moze faktycznie cos zjadlas co mialo wplyw na wynik.Miałam cukrzycę w poprzednich ciążach. Jakieś 2-3 tygodnie temu byłam na badaniach z córką i przy okazji zbadałam sobie cukier, również hba1c i wszystko w pięknej normie. Dziś byłam na TSH i innych i zbadałam glukozę na czczo i 96![]()