Ennis92
Fanka BB :)
Ja mam wizytę u położnej w piątekDziękuję i również Wam gratuluję![]()
Ile nas już tu jest?
Czy ma któraś za sobą już pierwszą wizytę u lekarza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam wizytę u położnej w piątekDziękuję i również Wam gratuluję![]()
Ile nas już tu jest?
Czy ma któraś za sobą już pierwszą wizytę u lekarza?

Wedlug miesiączki to 7 tydzień a według owu to 6. Owu miałam późno ponw 18-20dc to raczej 6to ktory tydzien u was dziewczyny?u mnie dzisiaj 6 tydz sie zaczal
wizyte planuje na konoec 7 poczatek 8 tyg
![]()
ja wedlug miesiaczki 6Wedlug miesiączki to 7 tydzień a według owu to 6. Owu miałam późno ponw 18-20dc to raczej 6![]()
Na pewno nie przyjdzieja wedlug miesiaczki 6u mnie cos tez sie pokrecilo z owu przesunela sie chyba ale to pewnie przez te ostatnie wydarzenia w ostatnim miesiacu. okres spoznia sie 4 dzien dopiero test pozytywny mam nadzieje ze tym razem nie przyjdzie...
19 lipca, krótkie cykle.
Dziekuje i rownież gratuluje pozytywnego teściku!!!! Sprawdziłam z ciekawości i u mnie termin przypada na 17.07, a u Ciebie na kiedy ?? Pewnie podobnie.
Ciąża mnoga to było by dla mnie mega zaskoczenie, póki co o tym nie myśle.
my sie staramy od od czerwca w zeszlym miesiacu sie uadalo ale radosc byla krotka teraz mialam zamiar zrobic sobie przerwe i psychicznie chcialam odpoczac i myslalam ze fizycznie tez raczej sie nie uda miesiac po miesiacu aleee udalo sie hahahha i teraz bardzo sie cieszeNa pewno nie przyjdzieu mnie to był pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty gdyby nie wykres temperatury to bym nie wiedziała kiedy było owu[emoji23][emoji23]