PaniMietki
Fanka BB :)
Ja chodzę prywatnie do mojej Pani ginekolog place 100zl za wizytę z USG ale chodzę do niej bo ona ma też dyżury w szpitalu na gienkologi i patologii ciąży oraz porodówce . Również ona robią mi CC z Anią 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie ciągnie i pobolewa albo jajnik albo przy bliźnieDziewczyny, czy czujecie teraz swoje brzuszki? Jakieś ciągnięcia, kłucia? Czy już nic?
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa i wsparcie jest to bardzo ważne [emoji4].
Bardzo mi przykroObyś szybko doszła do siebie..
WspółczujęJa zawsze uważam, że ważna jest opinia dwóch lekarzy. Jeśli jest taka możliwość- skorzystaj. Mi osobiście nigdy to się nie przydarzyło, ale u mnie w rodzinie tak. Musiała po prostu leżeć. Donosiła i urodziła super dziewczynkę! Współczuję tylko tego czekania, bo to jest strasznie stresujący czas. Musisz być dobrej myśli, bo będzie dobrze. Zobaczysz
Łączę się z Wami w bólu jeśli chodzi o szalejące hormony i zmiany nastroju. Raczej częściej chodzę zła niż wyluzowana....Wczoraj juz nawet miałam powiedzieć mężowi, że ja i ciąża już w ogóle się dla niego nie lczymy a ja nie mam pewności czy on oby na pewno tyle pracuje czy się z kimś spotyka... dzięi Bogu, że z tymi bzdurami nie wsykoczyłam
Ja po wizycie. Dzieć rośnie tak szybko, że data porodu mi się zmieniła na 09,07Dostałam skierowanie na masę, ale to masę badań krwi w tym PAPPA, na USG w 12 tygodniu ciąży,ktore wypada na wigilię
. Wychodzi na to, że w II trymest wejdę idealnie w sylwestra
Duphaston zamienił mi na luteinę dopochwowo 2 razy dziennie. Serduszko słyszałam i oczywiście ryczałam
Teraz chwilowo mnie nie mdli i biorę się za słodką bułę maślankę
![]()
Ja czasami czuje kłucie, ciągnięcie i oczywiście się nakręcam ale to raczej normalne.Dziewczyny, czy czujecie teraz swoje brzuszki? Jakieś ciągnięcia, kłucia? Czy już nic?

Mnie też ciągnie raz z jednej strony raz z drugiej to z powodu więzadeł i rosnącej macicy [emoji4]Mnie ciągnie i pobolewa albo jajnik albo przy bliźnie
Też pójdę do gina prywatnieJa chodzę prywatnie do mojej Pani ginekolog place 100zl za wizytę z USG ale chodzę do niej bo ona ma też dyżury w szpitalu na gienkologi i patologii ciąży oraz porodówce . Również ona robią mi CC z Anią![]()
Witajgratuluję serduszka i życzę żeby dalej wszystko przebiegało dobrze i maluszek pięknie rósł. Ja dopiero w poniedziałek idę na pierwszą wizytę. To będzie 6+6. Mam nadzieję że też zobaczę serduszko. Również mam stratę za sobą więc martwię się i stresuje. Ale musimy być wszystkie dobrej myśli! U nas jest bardzo miło więc pewnie szybko poczujesz się tutaj dobrze. Zawsze możesz liczyć na wsparcie. Cieszę się że wrócilas. Będzie dobrze. Razem będziemy się wspierać i poprawiać sobie nastroje. Gratuluję Kochana serduszka [emoji3590] ja mam termin na 23 lipca więc jesteśmy na podobnym etapie.