Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mam wizyte tego dnia. Usg 12tygodnia i wizytę u diabetologa i konsultacjeJa mam wizytę dopiero 13.12. To czekanie mnie dobija. Mam już przez to koszmary. Wczoraj śniło mi się że zamiast bliźniaków na usg było 4 serca. Po czym lekarz mówi że jednak jest tylko jedno dziecko bo trójka zmarła.
Tak jak dziewczyny piszą. U mnie serce było w 7t3dHej dziewczyny. Ja po wizycie jest ciałko żółte i pęcherzyk ciążowy ale zarodka nie ma. Dziś mam 6t2d więc lekarz powiedział że wszystko na granicy widoczności kolejna wizyta w pon za tydzień. Teraz jeszcze czekam na zrobienie bety dziś i kolejna we czwartek rano. I bd wiedzieć co i jak wtedy
Trzymam kciuki żeby przestało.No i zaczęłam lekko plamić dziś. Ehhh.. miałam nadzieję, że chociaż w tej ciąży mnie takie atrakcje ominą.. póki co dość słabo i na brązowo, zobaczymy jak rozwinie się sytuacja. Wizyta dopiero 12.12.
Mam przerwę w pracy na barszczyk to nadrabiam.
Wszystkozajęte weź sobie jakiegoś dupka lub luteinę, trzymam kciuki,żeby się uspokoiło i zwolnij tempo Wariacie!
U mnie plamienie się skończyło, dziś prawie zarzygalam samochód więc chyba jest okspakowałam prezenty mikołajowe,bo mąż jutro wyjeżdżam i wraca w nocy w środę,więc nie będę już miała czasu tego ogarnąć. Jeszcze w srode mam zebranie w szkole,jak zwykle w porę..[emoji849]
Ja za godzinę mam wizyte. Bardzo się boję co usłyszę.
Trzymam kciukiJa za godzinę mam wizyte. Bardzo się boję co usłyszę.
Trzymam kciukiJa za godzinę mam wizyte. Bardzo się boję co usłyszę.
Będzie dobrze. Trzymam kciuki :-)Ja za godzinę mam wizyte. Bardzo się boję co usłyszę.
Trzymam kciuki i oczywiście daj znać poWłaśnie wychodzę na wizytę, stres ogromny - trzymajcie kciuki![]()