reklama
Aguu
Fanka BB :)
Okruszek ma 9 mm, serduszko bije! [emoji173]
Wspaniale, gratulacje

Misty29
Ja chce przepis na ciasto z owocamiBardzo się cieszę - mam jeszcze szybki przepis na ciasto z owocami- 10 minut pracy - jak będzesz chciała sobie odmienić to pisz
![]()
Uwielbiam piec i gotować ale teraz jak brak sił na wszystko to bardzo chętnie przygarne takie szybkie i sprawdzone przepisy
AsiaGJ
@Papaulina, Findmysky gratuluję serduszek, super wieści [emoji173] Rośnijcie zdrowo [emoji2][emoji173]
Papaulina
@findmysky gratulacje❤
@AsiaGJ dziękuję
Kurde od tych słodkości to nie tylko brzuszki ale u pupy nam urosną hehe
@AsiaGJ dziękuję
Kurde od tych słodkości to nie tylko brzuszki ale u pupy nam urosną hehe
renisus
Ohh cudownie, Majorke tez uwielbiam [emoji7] z tym ze majorka dla nas jest czysto wypoczynkowa, zas z ladu hiszpanskiego wracamy bardziej zmeczeni. Jak sie tam znalazlas? Za mezem pojechalas, czy jakos inaczej. Ohhh zazdroszcze [emoji7][emoji7][emoji7]W środkowej,w Ince![]()
AjahiS
Kurcze a ja jestem beztalencie do pieczenia ale za to ugotowałam ogórkową![]()
Martka do tych ciast nie trzeba talentu naprawdę
Karolcia.DE
Cześć dziewczyny.
Umieram dzisiaj. Odkąd wróciłam z pracy to leżę w łóżku. Bolą mnie kości i nie mam siły się ruszyć. Do tego te mdłości, po południu są gorsze niż rano! Ledwo żyję ehhh...
Cieszę się że kolejne udane wizyty za Wami niech wszystkie maleństwa zdrowo rosną.
My czekamy na kolejną wizytę do 20.12 i będzie to mój 11 tydzień, wtedy również umówiłam się na usg genetyczne i badanie krwi do testu pappa.
Umieram dzisiaj. Odkąd wróciłam z pracy to leżę w łóżku. Bolą mnie kości i nie mam siły się ruszyć. Do tego te mdłości, po południu są gorsze niż rano! Ledwo żyję ehhh...
Cieszę się że kolejne udane wizyty za Wami niech wszystkie maleństwa zdrowo rosną.
My czekamy na kolejną wizytę do 20.12 i będzie to mój 11 tydzień, wtedy również umówiłam się na usg genetyczne i badanie krwi do testu pappa.
Never_Give_Up
I ja po wizycie!
Fasolka ma całe 2 cm!
Wszystko w porządku, lekarz kazał stopniowo odstawić luteine. Stwierdził też że skoro są mdłości, nudności itd. to dobrze, bo to znaczy że wszystko w porządku. Po raz kolejny proponował zwolnienie ale odmówiłam i żeby złagodzić te objawy przepisał mi witaminę B6.
Kolejna wizyta 02 stycznia.
Fasolka ma całe 2 cm!
Wszystko w porządku, lekarz kazał stopniowo odstawić luteine. Stwierdził też że skoro są mdłości, nudności itd. to dobrze, bo to znaczy że wszystko w porządku. Po raz kolejny proponował zwolnienie ale odmówiłam i żeby złagodzić te objawy przepisał mi witaminę B6.
Kolejna wizyta 02 stycznia.
reklama