• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
To pierwsza wizyta, tak? Jest szansa, że miałaś później owulację?
Trzeba mieć nadzieję, zawsze! Trzymam kciuki!!!!
Nie, to była 3 wizyta u ginekologa, a drugie usg, wcześniej w 5 tygodniu był pecherzyk.. lekarz się pospieszył i zalożył od razu kartę ciąży. Tydzień temu na wizycie kontrolnej wyniki badań, wszystko książkowo, skierował na usg, dzisiaj byłam no i takie wieści.
Cykle mam regularne, a co do owulacji... robiłam test owulacyjny 17 października wyszedł pozytywny, 22 października zrobiłam ponownie i wyszedł negatywny więc owu musiała być między 17 a 22.. a test ciążowy wychodził pozytywny już 4 dni przed terminem spodziewanej miesiączki, więc raczej owu nie mogła się przesunąć... nie aż tak. No nic, pozostaje mi czekać tydzień do wizyty u ginekologa....

Hej hej
Witam wieczorową porą :)

Gratuluję udanych wizyt , bijących serduszek i cudownych małych ludzików ;). Fajnie że dobre wieści spływaja aby tak do lipca.

Jak czytam o waszych dolegliwościach to nie wiem czy się martwić czy cieszyć bo moim jedynym objawem ciążowy jest LENISTWO :ninja2: normalnie zawiozę chłopców do szkoły zrobię zakupy wracam jem śniadanie i pół dnia leżę na kanapie:cool2::zawstydzona/y:Już mi głupio normalnie.

Dziewczyny macie jakieś przepisy na pierniki takie żeby były dobre do jedzenia od razu i do świąt doczekały ?

Hej hej

Gratuluję udanych wizyt , bijących serduszek i cudownych małych ludzików ;). Fajnie że dobre wieści spływaja aby tak do lipca.

Jak czytam o waszych dolegliwościach to nie wiem czy się martwić czy cieszyć bo moim jedynym objawem ciążowy jest LENISTWO :ninja2: normalnie zawiozę chłopców do szkoły zrobię zakupy wracam jem śniadanie i pół dnia leżę na kanapie:cool2::zawstydzona/y:Już mi głupio normalnie.

Dziewczyny macie jakieś przepisy na pierniki takie żeby były dobre do jedzenia od razu i do świąt doczekały ?
Hej hej

reklama
....co do lenistwa mam identycznie dzieciaki do szkoły....ja oblece dom no szybko i do 14 nic nie robię ...dosłownie nic tak jak bym chciała na zapas naładować akumulatory...mam już dwójkę to wiem co mnie czeka ...a w dodatku mdli mnie cały dzień kiedy to przejdzie...oby szybko bo w pracy będzie ciężko funkcjonować...dobrej nocki wszystkim ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry