Never_Give_Up
Fanka BB :)
Ja nie dość że cera sucha to ogólnie mam suchą skore sucha na całym ciele. A że jestem tak leniwa w tej ciąży to nie smaruje się codziennie balsamem .. A i chodzenie siku non stop też mi daje w kość 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już wrzesień? [emoji33][emoji33][emoji33]Ja włosy farbuje co 3 tygodnie i w ciąży już chyba ostatnio 3 raz farbowalam. Wybieram oczywiście farbę bez amoniaku.
Paznokcie jedynie lakieruję, ale za to przedłużam sobie rzęsy.
Co do cery to u mnie widoczna poprawa od kilkunastu dni, cera gładka, dobrze nawilżona, bez wypryskow. Myślałam że może też Kolagen naturalny poprawił jej wygląd, bo od jakichś dwóch miesięcy stosuje, ale teraz pewnie wykroczenie w drugi trymestr również się przyczyniło.
Ale leci nam ten czas, widziałam że już wątek na wrzesień powstał
Ja nie, ale dlatego ze nie wysiedzialabym z farba ma wlosach. Zapachy mnie jeszcze dobijaja. A hybryde zawsze sama sobie robilam i chwilowo nie mam formy [emoji6] Maluje zwyklyk lakierem.mam pytanie nie związane ze świętami : czy farbujecie włosy i robicie hybrydy czy czekacie na drugi trymestr?
No wlasnie, z doswiadczenia wiem ze duzo pije to i duzo sikam. I tak bedzie cala ciaze. A tez mnie juz irytuje to.I czekam z utęsknieniem aż ta macica pójdzie w górę, bo ciągle latam siusiu.
Marta niedobrze, daj znac jak u Ciebie.Cześć dziewczyny
Ja prosto z trasy na ostry dyżur... Z bólami w podbrzuszu z lewej strony. Po tym łażeniu w górach się uspokoiło a w trasie rozkręciło, że Ho Ho...
Mam już pobraną krew, mocz oddałam, tylko jest tyle ciężarnych na izbie, że szokpokwitnę tu...
@Miki123Ja nie, ale dlatego ze nie wysiedzialabym z farba ma wlosach. Zapachy mnie jeszcze dobijaja. A hybryde zawsze sama sobie robilam i chwilowo nie mam formy [emoji6] Maluje zwyklyk lakierem.No wlasnie, z doswiadczenia wiem ze duzo pije to i duzo sikam. I tak bedzie cala ciaze. A tez mnie juz irytuje to.Marta niedobrze, daj znac jak u Ciebie.