Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie lekarz bardzo skarcil jak powiedzialam, ze wieczorami jestem glodna. Powiedział że to bardzo źle, ze przy cukrzycy nie wolno byc glodnym.Ja chcę jak najdłużej być na samej diecie bez insuliny, mam też sporą otyłość więc nie powinnam przytyć albo tylko kilka kg.
O 22.30 jem trzecią kolację, więc myślę, że poźniej ten mój głód jest bardziej psychiczny. Ketonów w moczu brak więc mój organizm nie głoduje.Mnie lekarz bardzo skarcil jak powiedzialam, ze wieczorami jestem glodna. Powiedział że to bardzo źle, ze przy cukrzycy nie wolno byc glodnym.
Ja niestety też na insulinie
Ja od samego początku sypiam z wodą mineralną. Bardzo dużo piję.Hej dziewczyny. Dzisiaj nocka taka sobie. Dwa razy obudziło mnie siusiu. Czy wy też tak dużo pijecie. Bo ja ostatnio jak studnia bez dna. Ciągle mnie suszy a najbardziej wieczorami.
Dziewczyny miałam już dawno pisać żeby stworzyć oddzielny wątek co kupić dla maluszka . chodzi mi tutaj o te niezbędne rzeczy typu sól do noska co na pępek itd. ja też miałam dwoje dzieci z jesieni i nie dość że nie pamiętam co kupić to na lipiec też nie wiem na co się przygotować![]()
Ja też dużo piję, butelka z wodą przy łóżku obowiązkowa.Hej dziewczyny. Dzisiaj nocka taka sobie. Dwa razy obudziło mnie siusiu. Czy wy też tak dużo pijecie. Bo ja ostatnio jak studnia bez dna. Ciągle mnie suszy a najbardziej wieczorami.