Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja również bardzo Ci polecam szkołe rodzenia. W poprzedniej ciąży chodziliśmy z Mężem i byliśmy zadowoleni. Teraz jeszcze wszystko pamiętamy to bez sensu, ale dla kogoś kto rodzi pierwszy raz super sprawa.Powiem Wam, ze nie sądziłam że wszystkie wypowiecie sie tak jednogłośnie za szkoła rodzenia. No i oczywiscie dzieki za rozwianie watpliwosci, nie ma to jak rady kogos bardziej doświadczonego![]()
Doula fajna sprawa. Warto mieć wsparcie. Dla jednej będzie to mąż, mama, koleżanka a inna rodząca wybierze jeszcze doulę.Ja raczej nie dam rady do szkoły rodzenia. Zajęcia są zwykle popołudniu albo wieczorem a ja pracuje codziennie do 19 albo dłużej. Ale mój mąż już jedno dziecko wychował, wiec dużo pamięta. Znowu koleżanki mówią, ze albo nie były albo wszystko pozapominaly. Ja jestem zdecydowana na opłacenie douli. Zależy mi, żeby w trakcie porodu był ktoś, kto nie popadnie w histerie i będzie mógł komunikować się z lekarzami i pilnować, czy wszystko ok przebiega. Czy ktoś ma doświadczenie z doula?