Janka86
Fanka BB :)
Ja tak. Od 1 walcze. [emoji29][emoji29]Dziewczyny, też macie potrzebę snu w ciągu dnia ? Przychodzi godz 13-14 A ja w pracy bym głowę o biurko rozwalila.. głowa leci. Marzę o łóżku i drzemce!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak. Od 1 walcze. [emoji29][emoji29]Dziewczyny, też macie potrzebę snu w ciągu dnia ? Przychodzi godz 13-14 A ja w pracy bym głowę o biurko rozwalila.. głowa leci. Marzę o łóżku i drzemce!
Niektóre dni tak. Dziś np obudziłam się o 8 zjadłam śniadanie i poszłam dalej spać. Od godziny leżę w łóżku i się wierce [emoji23]Dziewczyny, też macie potrzebę snu w ciągu dnia ? Przychodzi godz 13-14 A ja w pracy bym głowę o biurko rozwalila.. głowa leci. Marzę o łóżku i drzemce!
Ja odprowadzam dzieci na autobus rano i kładę się na 3 godzinki z powrotemDziewczyny, też macie potrzebę snu w ciągu dnia ? Przychodzi godz 13-14 A ja w pracy bym głowę o biurko rozwalila.. głowa leci. Marzę o łóżku i drzemce!
U mnie w nocy bezsennosc a w dzien moge spac do boluJa tak. Od 1 walcze. [emoji29][emoji29]
Ja mogę spać i w dzień i w nocy [emoji23] w weekend to ciężko z łóżka wyjść.U mnie w nocy bezsennosc a w dzien moge spac do bolu
Ja też śpię w nocy!!! Korzystam, ze od 3 nocy mlody mi sie nie budzi!!!!!!!!!!!!!! Modle sie, zeby Mu tak zostalo. Pamietam, ze w pierwszej ciazy budzilo mnie kazde siku.... Haha, teraz moj pecherz wie, ze nie warto[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ja mogę spać i w dzień i w nocy [emoji23] w weekend to ciężko z łóżka wyjść.