reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja tez z okolic Łodzin jednak zapisałam się do dr Dudarewicza w Łodzi. Podobno dobry genetyk. Za tydzien w piatek idę na badania także zobaczymy :) kolezanka robila u Kozarzewskiego i bardzo go chwaliła :)

Tak, Dudarewicz też bardzo dobry spec. Tylko badania u niego 2x drożej niż w Gamecie i z terminami gorzej.

Teraz inną szatę ma ta seria już. Ja polecam z tej samej balsam. Smarowałam się nim i oliwką Palmersa na zmianę i teraz też tak robię, choć mniej sumiennie niż w pierwszej ciąży.

Ja do smarowania mam olejek z Nacomi. Naturalny skład i ładny zapach. Narazie nie myślę o zmianie :)
Właśnie wracam z sushi- oczywiście ryba grillowana i same warzywa. Jestem mega zadowolona, bo chodziło mi po głowie od dawna, ale jakoś brakowało czasu :) Swoją drogą- chyba nie ma żadnych przeciwwskazań do jedzenia wasabi i sosu sojowego?

Hej. Ja od popołudnia tj 14 mam takie mdłości że głowa mała. Boszsz jak ja chce już być w drugim trymestrze. W dodatku byłam z małą na zewnątrz i jak ją nosiłam to się oberwalam. Plecy mnie tak bolą z prawej strony. A w domu mam tylko altacet i zioła szwedzkie. Nie wiem jednak czy można się tym smarować w ciąży.

Co do rozstępów to ja w poprzedniej ciąży się smarowalam bio Oil i jakimiś francuskimi mazidlami a i tak powstały. Na brzuchu, piersiach, udach. Początkowo byłam załamana teraz już nauczyłam się z tym żyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry