Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie wizyty co 4-5 tygodni, w fizjologicznej ciąży nie ma wskazań do częstszych wizyt, bez względu na historię położniczą (z moją to chyba co tydzień powinnam chodzić [emoji23]) dopiero po 32-34 TC są częściej, zazwyczaj co dwa tygodnie.
Obudziłam się dziś o 4:/ i od tamtej pory nie śpię, po 6 zeszłam na dół. Tyle dobrego ,że już jestem po śniadaniu i prysznicunadal mam katar,zaczyna mnie to denerwować [emoji849] w ogóle jestem sfrustrowana, moja maszyna nie radzi sobie z ekoskorą, muszę kupić przemysłówke, a nie stać mnie na nią teraz. Nienawidzę jak sprzęt mnie ogranicza..
Dostaliśmy zaproszenie na 40stke do żony kuzyna mojego męża. Nie mam pojęcia co jej kupić. Kobieta ma kasy jak lodu, jest wybredna i ma wszystko[emoji85]
Witam z rana
U mnie wizyty co 4, Max 3 tyg. Czasem wypadanie co 5. Co 2 to w 9miesiacu.
Ale mrozi, byle do wiosny.
Jak zdrowie chorych?
Marta macica spokojna?
@wszystkozajete jak w szpitalu?
nie wiem od czego ale kłuje bardzo. Może się przypomina że w styczniu miałam pójść na kontrolę 
Ja ratuje sie jeszcze wodą morską do nosa a na gardło pastylki dla kobiet w ciąży ktore lekarz polecił.Ja to samo...nos i gardło... Tydzień temu ledwo co wyleczyłam się z jednego przeziębienia [emoji30] zamówiłam inhalator, przysłali niedziałający, mam nadzieje ze szybko odeślą bo samymi herbatami wiele nie osiągnę
Jeśli chodzi o moje zdanie z pieluchami wielorazowymi to sobie tego nie wyobrażam. Bo co się robi jak dziecko pobrudzi pieluchę ? Prać ją w ręku? Czy moczyć i czekać 3 dni aż się pralka nazbiera ? To ile wtedy trzeba by ich było mieć, poza tym też słabo pieluchy prać razem z ubraniami .
Ja mam dwuletnią córeczkę i miesiąc temu sama zrezygnowała z pampersa , zaczęła płakać że nie chce go zakładać . Więc odpieluchowanie to nie zawsze musi być problem .
U mnie wizyty co 4-5 tygodni, w fizjologicznej ciąży nie ma wskazań do częstszych wizyt, bez względu na historię położniczą (z moją to chyba co tydzień powinnam chodzić [emoji23]) dopiero po 32-34 TC są częściej, zazwyczaj co dwa tygodnie.
Obudziłam się dziś o 4:/ i od tamtej pory nie śpię, po 6 zeszłam na dół. Tyle dobrego ,że już jestem po śniadaniu i prysznicunadal mam katar,zaczyna mnie to denerwować [emoji849] w ogóle jestem sfrustrowana, moja maszyna nie radzi sobie z ekoskorą, muszę kupić przemysłówke, a nie stać mnie na nią teraz. Nienawidzę jak sprzęt mnie ogranicza..
Dostaliśmy zaproszenie na 40stke do żony kuzyna mojego męża. Nie mam pojęcia co jej kupić. Kobieta ma kasy jak lodu, jest wybredna i ma wszystko[emoji85]