Martkaaa5
Fanka BB :)
Trzeba wierzyć że serduszko się pojawi będzie dobrzei ja po wizycie (8 tydzień i 5 dni), niestety zarodek ma niecałe 3 mm, brak serduszka.. za tydzień mam się pojawić na ponownej wizycie..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzeba wierzyć że serduszko się pojawi będzie dobrzei ja po wizycie (8 tydzień i 5 dni), niestety zarodek ma niecałe 3 mm, brak serduszka.. za tydzień mam się pojawić na ponownej wizycie..![]()
Dziękuję za wsparcie.Trzeba wierzyć że serduszko się pojawi będzie dobrze
To pierwsza wizyta, tak? Jest szansa, że miałaś później owulację?i ja po wizycie (8 tydzień i 5 dni), niestety zarodek ma niecałe 3 mm, brak serduszka.. za tydzień mam się pojawić na ponownej wizycie..![]()
Nie, to była 3 wizyta u ginekologa, a drugie usg, wcześniej w 5 tygodniu był pecherzyk.. lekarz się pospieszył i zalożył od razu kartę ciąży. Tydzień temu na wizycie kontrolnej wyniki badań, wszystko książkowo, skierował na usg, dzisiaj byłam no i takie wieści.To pierwsza wizyta, tak? Jest szansa, że miałaś później owulację?
Trzeba mieć nadzieję, zawsze! Trzymam kciuki!!!!
gratulacje!Po wizycie mamy serduszko 6+2 potwierdzonePrzyszly Tatuś prawie na zawal padł i się wzruszył jak zobaczył serduszko jeszcze bardziej odemnie
![]()
Bardzo współczuję. Trzeba myśleć pozytywnie. Może jeszcze wszystko się odmieni.i ja po wizycie (8 tydzień i 5 dni), niestety zarodek ma niecałe 3 mm, brak serduszka.. za tydzień mam się pojawić na ponownej wizycie..![]()
normalnie zawiozę chłopców do szkoły zrobię zakupy wracam jem śniadanie i pół dnia leżę na kanapie
Już mi głupio normalnie.Hej hej
Witam wieczorową porą
Gratuluję udanych wizyt , bijących serduszek i cudownych małych ludzików. Fajnie że dobre wieści spływaja aby tak do lipca.
Jak czytam o waszych dolegliwościach to nie wiem czy się martwić czy cieszyć bo moim jedynym objawem ciążowy jest LENISTWOnormalnie zawiozę chłopców do szkoły zrobię zakupy wracam jem śniadanie i pół dnia leżę na kanapie
Już mi głupio normalnie.
Dziewczyny macie jakieś przepisy na pierniki takie żeby były dobre do jedzenia od razu i do świąt doczekały ?
Hej hej
Witam wieczorową porą
Gratuluję udanych wizyt , bijących serduszek i cudownych małych ludzików. Fajnie że dobre wieści spływaja aby tak do lipca.
Jak czytam o waszych dolegliwościach to nie wiem czy się martwić czy cieszyć bo moim jedynym objawem ciążowy jest LENISTWOnormalnie zawiozę chłopców do szkoły zrobię zakupy wracam jem śniadanie i pół dnia leżę na kanapie
Już mi głupio normalnie.
Dziewczyny macie jakieś przepisy na pierniki takie żeby były dobre do jedzenia od razu i do świąt doczekały ?