Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam poduszkę Supermami i jestem z niej bardzo zadowolonaDziewczyny czy korzystacie z rogali do spania? Możecie coś polecić?
Myślałam, że dam radę bez, jednak dzisiejsza noc dała mi w kość i trzeba się ratować.
Ja mam poduszke fiki miki fikuśna poduszka, najpierw w ciazy do spania, poźniej jako kokon dla dziecka moze służyć.Dziewczyny czy korzystacie z rogali do spania? Możecie coś polecić?
Myślałam, że dam radę bez, jednak dzisiejsza noc dała mi w kość i trzeba się ratować.
Ja wagi póki co nie znam. 23.05 dr będzie dokładniej mierzyćRosną mega dobrze, miałam usg we wt- 1416 i 1417 gr. (29tc)Dolna od początku ułożona miednicowo. Górna na ostatnim badaniu główkowo, a 2 tyg wcześniej również miednicowo. Niestety zapewne cc. Ubolewam, ale co zrobić
A jak waga u Ciebie?
Dziewczyny czy korzystacie z rogali do spania? Możecie coś polecić?
Ja tez mam chory kregoslup szyjny. Spie na poduszce profilowanej. A rogala mam tylko miedzy nogami o trzyma brzuch.Ja mam też C z motherhood i niewygodnie mi się śpi z nią, ale to dlatego że ja muszę spać na płasko bo mam problemy z kręgosłupem szyjnym. Teraz to zasypiam zawsze wtulona w kołdrę i z wtulonym w Nas M.Chyba, że mała przyjdzie jeszcze do łóżka to wtedy balansuje na krawędzi [emoji12]