Martitta88
Fanka BB :)
To powodzenia na tej mlecznej drodzeZostaliśmy przy małej butelce mm na noc
A tak to cyc, na nowo się uczymy karmić, Mały ssać, jak przystawiać, mimo to odciągam i daje z butli też swoje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To powodzenia na tej mlecznej drodzeZostaliśmy przy małej butelce mm na noc
A tak to cyc, na nowo się uczymy karmić, Mały ssać, jak przystawiać, mimo to odciągam i daje z butli też swoje![]()
Od mlekaCzy Wasze dzieci tez mają białe języki? Zastanawiam się czy to od mleka czy pleśniawki???
Miałam na myśli że piwo karmi jest słodkieNie, nie chodzi o te słodkie, tylko te które mają słod. Te o smaku piwa lub karmi
Przede wszystkim to ból i szczypanie nie tylko podczas karmienia. A na sutku są biale plamki
Ja się właśnie zastanawiam nad tym bardzo mocnoOjej dziewczyny, zapomniaam o najważniejszym gadżecie!
WhyCry - to takie urządzenie które interpretuje placz dziecka. Podobno nie u każdego dziecka sie sprawdza ale u nas w 99 procentach.
Po prostu jak dziecko placze włączasz to urządzenie i po chwili okresla nastrój dziecka np czy jest zestresowane spiace glodne. Naprawdę super dla płaczków .
Sorry nigdy nie piłam. W każdym razie chodzi o słod a nie slodkoscMiałam na myśli że piwo karmi jest słodkie![]()
Nam bardzo często się przydaje, bo czasami idziemy nie w tym kierunku co nam sie wydaje. A why cry strzela w 10!Ja się właśnie zastanawiam nad tym bardzo mocno![]()
Poszukam bo moim zdaniem nadal popełniam gafy w tym zakresie.Nam bardzo często się przydaje, bo czasami idziemy nie w tym kierunku co nam sie wydaje. A why cry strzela w 10!