reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny, czy wróciłyście już do aktywności fizycznej? Ja ostatnio chciałam poćwiczyć z Kołakowską, ale jak tylko zaczęły się podskoki to co chwila biegałam do toalety:/. Nie wiem, czy już się martwić i pójść do jakiegoś fizjoterapeuty uro-ginekologicznego, czy dać sobie czas. Jak jest u Was z trzymaniem moczu?

Dziewczyny, czy wróciłyście już do aktywności fizycznej? Ja ostatnio chciałam poćwiczyć z Kołakowską, ale jak tylko zaczęły się podskoki to co chwila biegałam do toalety:/. Nie wiem, czy już się martwić i pójść do jakiegoś fizjoterapeuty uro-ginekologicznego, czy dać sobie czas. Jak jest u Was z trzymaniem moczu?

Ja nie zauważyłam u siebie problemów z tym.
A co do aktywności to zbieram się na razie w głowie 🙈

Ja na razie robię tylko przysiady z Mirkiem na rękach (czyli z obciążeniem😃).
Ale zamierzam oczywiście wrócić do aktywności fizycznej sprzed ciąży.
Myślę, że łatwiej będzie jak Miruś zacznie trochę więcej czasu spędzać poziomo niż pionowo, na macie i t.d.
Wtedy ja też będę miała więcej czasu dla siebie 🙂

Nie zauważyłam tego u siebie, ale gdyby taki delikatny problem się pojawił, to bym poszła do fizjoterapeuty. Konsultacja nigdy nie zaszkodzi, a Ty będziesz pewna, jak dalej postępować

Jeśli któraś z Was ma nadal problem z ulewaniem (u nas było coraz gorzej) to używamy od tygodnia syropu po karmieniu i zmiana jest diametralna, mała juz nie ulewa wcale ale oprócz tego zaczęła lepiej spac, prawopodobnie to cofające się jedzenie w przełyku ją drażniło, wiec teraz się tak nie kręci już w łóżeczku, zaczeła spać nawet po 5h!

koniecznie to skonsultuj, im wcześniej tym lepiej, na pewno będziesz musiała ćwiczyć mięśnie kegla

reklama
my już po chrzcinach, mogę się pochwalić córką :)

Załączniki

• SRX07550.JPG
    SRX07550.JPG
    2 MB · Wyświetleń: 109
  • SRX07664.JPG
    SRX07664.JPG
    954,1 KB · Wyświetleń: 112

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry