reklama
Martitta88
Fanka BB :)
Ja też dosyć dobrze. Jestem bardziej zmęczona i czasem mam mdłości ale nie ma tragedii. Tej nocy spałam od 20:30 do 7 

niunia2324
Fanka BB :)
A jak Mikel? Lepiej sypia?Ja też dosyć dobrze. Jestem bardziej zmęczona i czasem mam mdłości ale nie ma tragedii. Tej nocy spałam od 20:30 do 7![]()
Mi się udało odstawić Kostka całkowicie

Mi mdłości nie daj żyć, jadę w środę na badania z krwi, na bank nie pojadę na czczo nie ma takiej opcji po prostu.

Nie chciałam mówić, chciałam żebyś ty to ogłosiłaU nas bejbi pokazało kino na ostatniej wizycie,ma być Dziewczynka
![]()

No mamy faworyt od zawsze Julia... Ale coraz bardziej też się rozglądam za innymi propozycjamiNie chciałam mówić, chciałam żebyś ty to ogłosiłamacie imię ?

Moja dalej bezimiennaNo mamy faworyt od zawsze Julia... Ale coraz bardziej też się rozglądam za innymi propozycjamimoże coś wpadnie w oko

A cos bierzecie pod uwagę? Może ja się zasugerujeMoja dalej bezimienna![]()

reklama
Mamy Zosię, myślimy o Zuzi ale jakoś nie siedzi mi tak jak ZosiaA cos bierzecie pod uwagę? Może ja się zasugeruje![]()

Pola,Emilka,Nela,Lena
Fajnie byłoby Zosia i Tosia ale koleżanka ma akurat córki o takich imionach to jakbyśmy zgapiali trochę
Zosia była jedynym imieniem jakie padło i idealnie pasuje do niej