Nie sama wartość jest ważna a przyrost
ja pierwszy milam chyba 30 wiec tez się stresowałam. Daj jej spokojnie urosnąć
zrob betę albo za pare dni sikany. Ja nawet przy tych 100 nie milam ciemnego testu. W moczu jest dużo słabsze stężenie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale ja już jestem po terminie miesiączki, właśnie o to chodzi.Moje testy sikane też były blade przed terminem miesiączki.... Nie którym w ogóle nie wychodzą pozytywne jak jest się przed terminem.. Więc spokojnie zrób w czasie spodziewanej miesiączki lub nawet pobetę też miałam niska na początku ale przyrosty były prawidłowe.
O to ja dokładnie mam to samo z brzuchemTłumaczę małemu, przytula się do brzucha pokazuje palcem i mówi że tam dzidzi itd... Ale na ile rozumie to nie wiem narazie chyba to abstrakcja dla niegonie wiem co to robić czy przenosić go do swojego pokoju czy dwa maluchy z nami w sypialni... Nie wiem co będzie dobre...Nie chcę by małe budziło Wojtka bo śpi ładnie cała noc... Ale przychodzi do nas do łóżka koło 4
a jeżeli coś z tym robić to trzeba już by się przyzwyczaił a nie ze będzie się czuł odstawiony jak będzie maluch
Ja brzuch to mam już jak do porodu.. Napewno większy niż w poprzedniej Ciąży o tym czasie...![]()
Może spróbujcie go odzwyczaić a jak się nie uda to trudno... Spróbować moim zdaniem warto. Ja chyba bym przeniosła Mikela do jego pokoju potem bo on się bardzo łatwo wybudza, ale póki co nie robię jeszcze wielkich planów bo ciąża niepewnaTłumaczę małemu, przytula się do brzucha pokazuje palcem i mówi że tam dzidzi itd... Ale na ile rozumie to nie wiem narazie chyba to abstrakcja dla niegonie wiem co to robić czy przenosić go do swojego pokoju czy dwa maluchy z nami w sypialni... Nie wiem co będzie dobre...Nie chcę by małe budziło Wojtka bo śpi ładnie cała noc... Ale przychodzi do nas do łóżka koło 4
a jeżeli coś z tym robić to trzeba już by się przyzwyczaił a nie ze będzie się czuł odstawiony jak będzie maluch
Ja brzuch to mam już jak do porodu.. Napewno większy niż w poprzedniej Ciąży o tym czasie...![]()