Paulina.zen
Fanka BB :)
Nie od 13 a 12 tygodnia i to wszystko zaley jaka umowaPamiętaj że jak coś to chronionym się jest od 13 tyg tzn. ostatniego dnia umowy musiałbyś przynieść zaświadczenie że jestes w 13 tyg wtedy muszą przedłużyć do porodu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie od 13 a 12 tygodnia i to wszystko zaley jaka umowaPamiętaj że jak coś to chronionym się jest od 13 tyg tzn. ostatniego dnia umowy musiałbyś przynieść zaświadczenie że jestes w 13 tyg wtedy muszą przedłużyć do porodu.
Dokladnie. Ja mam w umowie zapis "na zastepstwo" zatem szanse na przedluzenie sa nikle...Nie od 13 a 12 tygodnia i to wszystko zaley jaka umowa![]()
Pamiętaj że jak coś to chronionym się jest od 13 tyg tzn. ostatniego dnia umowy musiałbyś przynieść zaświadczenie że jestes w 13 tyg wtedy muszą przedłużyć do porodu.
Dokladnie. Ja mam w umowie zapis "na zastepstwo" zatem szanse na przedluzenie sa nikle...
Zobaczymy co to przyniesie. Niemniej moge isc na bezrobocie - DOSLOWNIE!!!@montek.87 coś dla Ciebie
Pamiętaj że robisz to dla dzieciątka, nie bój sięCześć ^^
Wczoraj już mi się nie udało tutaj dotrzeć, ale i moja wizyta OKSerduszko bije i ... ciąża starsza niż to wynika z OM ;D cuda. Z OM wychodziło wczoraj 8+1 a dzisia ma 8+3 i prawie 2 cm
Niestety lekarz mnie wygania na L4 więc dziś mnie czeka rozmowa z szefem... Stresuję się
Zobacz załącznik 1050348
Na 10na szczęście nie będę musiała długo czekać, ale chyba przez te 100km drogi to całe paznokcie zjem
A Ty na która ?
Dziewczyny, a jak to mówicie w pracy szefowi że jesteście w ciąży i kiedy ?