Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam bardzo niskie ciśnienie i wręcz mam zaleconz dwie filiżanki dziennieA w ciąży można pic kawę ?
Ja tez pije kawe tak staram sie do 3 przed ciążą nawet do 6 dochodzilam teraz tylko staram sie mleka dolewać choc zdecydowana fanka jestem czarnejMożna ,można.
W każdej ciąży piłam.
Teraz przed tą ciąża nawet do 4-5 dziennie. Dziś wypiłam 3 i mimo że kusi to już więcej nie wypije . No może niezbyt to zdrowe ale ciężko z dnia na dzień się odzwyczaić.
Jedz oczywiścieSłuchajcie czy bardzo wyjdę na hipohondryczke jak bym pojechała na IP ? No tak mnie boli brzuch jak na @ ,masakra. Do lekarza mam dopiero 11.12. i to jeszcze nowy gin bo mój już nie pracuje niestety a do tego pójdę pierwszy raz.
Sama nie wiem co mam robić.
Czy wziasc nospe i poczekać....
Kuźwa 3 ciąża a ja się czuję jak w pierwszej.
Ja uważam, że późnoDziewczyny , ja chce isc na pierwsza wizytę w 10 tygodniu licząc od daty ostatniej miesiączki , bo wczesniej mi każda ciężarna mówi ze nie ma sensu bo i tak mi nic wielce lekarz nie powie, nie jest to za późno?