kasiunia2124
Fanka BB :)
Dziękuje musi byc dobrze juz prawie 3 miesiąc dzis bede cały dzien leżeć.Trzymaj sie Kochana!! Bedzie dobrze. Nie ma innej opcji!! Nie panikuj, nie stresuj sie,bo to niezdrowe dla Ciebie i maluszka. Sprobuj sie uspokoic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuje musi byc dobrze juz prawie 3 miesiąc dzis bede cały dzien leżeć.Trzymaj sie Kochana!! Bedzie dobrze. Nie ma innej opcji!! Nie panikuj, nie stresuj sie,bo to niezdrowe dla Ciebie i maluszka. Sprobuj sie uspokoic
Cała ciąża to nerwyA tak w ogóle to kiedy będziemy mogły się trochę uspokoić i naprawdę cieszyć tymi ciążami? Najczęściej słyszałam, że najbardziej krytyczny moment to 10 tygodni, ale są różne opinie i mówi się też o pierwszych 3 miesiącach (kalendarzowych czy ciążowych?) albo całym pierwszym trymestrze.
Powiem Wam dziewczyny, ze ja zawsze słyszałam ze jak minie pierwszy trymestr, to już będzie ok. I u mnie tak było ze równo z zakończeniem pierwszego trymestru się zaczęło. Pierwszy trymestr wzorowy, a od 1 dnia drugiego trymestru zaczęła się ze mnie lac krew, krwiak 7cmx5cmx3cm i krwotoki przez 3 tygodnie co drugi dzień. Od tego albo od bakterii która się dodatkowo przypaletala odeszły mi wody w 14 tygodniu i tak do 27 wytrzymałam, ale niestety i tak się nie udało. Wiec ja w tej ciąży nie będę spokojna nawet jednego dnia... zazdroszczę tym z Was dla których to jest naprawdę magiczny czas... ale pocieszam się ze w pierwszej ciąży prawie nie miałam objawów poza bólem piersi a w tej czuje się jak wrak i nie mam siły nawet wstać...A tak w ogóle to kiedy będziemy mogły się trochę uspokoić i naprawdę cieszyć tymi ciążami? Najczęściej słyszałam, że najbardziej krytyczny moment to 10 tygodni, ale są różne opinie i mówi się też o pierwszych 3 miesiącach (kalendarzowych czy ciążowych?) albo całym pierwszym trymestrze.