takajedna_87
Fanka BB :)
U mnie sie akurat sprawdza, to co zakazane wywoluje w wiekszosci wymioty [emoji1787]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja podobnie. Malo pije wody... Musze to nadrobicJa wiem ze muszę się pilnować z woda i zacząć ćwiczyć . Chociaż troszkę się poruszać
Kochana nie wprowadzaj w błądospa jest ryzykowna tylko w przypadku kiedy jej nie przechodziła. I to nie dla ciężarnej a dla samej fasolki
![]()
Jeżeli kobieta w przeszłości była zarażona ospa to tak naprawdę nie ma żadnego zagrożenia
Potwierdzam! Za dziecka przeszlam ospe a i tak po 20 latach zlapalam polpascca. Nie ma reguly ze jak raz mialam to juz miec nie bede...Nie chciałam nikogo w błąd wprowadzaćkoleżanka nie zaznaczyła że przechodziła ...
A osoba która przeszła ospę może mimo wszystko jeśli wirus przeszła lekko złapać półpaśca. A napisałam że jest niebezpieczna dla ciężarnej w tym sensie że właśnie o fasolkę chodzi.
Nie chciałam nikogo w błąd wprowadzaćkoleżanka nie zaznaczyła że przechodziła ...
A osoba która przeszła ospę może mimo wszystko jeśli wirus przeszła lekko złapać półpaśca. A napisałam że jest niebezpieczna dla ciężarnej w tym sensie że właśnie o fasolkę chodzi.