Paulina.zen
Fanka BB :)
A jaki odcien masz tej kredki? Ja uzywam z Golden Rose bo jest tansza i latwo dostepna [emoji16]
Zaraz sprawdzę Kochana.
Ja z Golden Rose pomadki używam
@suri ja wciągnęłam placka po węgiersku mniiiiiam
I dostałam woeniec
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaki odcien masz tej kredki? Ja uzywam z Golden Rose bo jest tansza i latwo dostepna [emoji16]
U mnie 8+0 i procz piersi i podbrzusza nie czuje nic innego!!Hej. U mnie dzisiaj 8+2 i mam wrażenie, ze te mdłości są co raz silniejsze. Póki leżę jest w miarę ok, ale jak się trochę podniosę to od razu gula w gardle staje.
Pisałyście o prezentach, ja mam prawie wszystko skompletowane, jakieś drobiazgi zostały. 90% przez internet. Nie miałabym nawet siły latać po sklepach.
Ja właśnie się rejestrowałam jak już byłam w ciąży, i jak powiedziałam o tym to kazali mi podpisać oświadczenie, że jestem gotowa i zdolna do podjęcia pracy, ale i tak żadnej oferty pracy mi nie dali.U mnie 8+0 i procz piersi i podbrzusza nie czuje nic innego!!
Wlasnie zastanawiam sie jak to bedzie ze mna... 10.01 koncze prace i chce sie zarejestrowac w Urzedzie Pracy. Moze zalapie sie na szkolenie jakies... Czy mam mowic ze jestem w ciazy? Czy jakies swiadczenie uzyskam? Procz zapomogi? Orientuje sie ktoras w przepisach?
A jakies swiadczenie mialas? W czasie ciazy i po urodzeniu?Ja właśnie się rejestrowałam jak już byłam w ciąży, i jak powiedziałam o tym to kazali mi podpisać oświadczenie, że jestem gotowa i zdolna do podjęcia pracy, ale i tak żadnej oferty pracy mi nie dali. [emoji2372] Dużo zależy od urzędu, na staż czy szkolenie nie za bardzo chcą wysyłać ciężarne a do pracy wiadomo pracodawcy nie są chętni tez zatrudniać