MamaZblizną
Fanka BB :)
A my oczywiście wszystkie czekamy na relacje z wizyty dziśTez licze na to ze wkoncu jest ten dzien kiedy dla nas wkoncu zaswieci sloneczko![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A my oczywiście wszystkie czekamy na relacje z wizyty dziśTez licze na to ze wkoncu jest ten dzien kiedy dla nas wkoncu zaswieci sloneczko![]()
Napewno sie odezwe co i jak dziekuje za wsparcieA my oczywiście wszystkie czekamy na relacje z wizyty dziśKoniecznie podziel się z nami swoim szczęściem!
Ja co prawda nie stąd, ale czasem podczytuje Was. Trzymam kciuki Kochana i będę wypatrywać za wiadomością od Ciebie.Napewno sie odezwe co i jak dziekuje za wsparcie![]()

Dziękuję Paulinko i wzajemnie trzymam mocno kciuki za zdrowego dzidziusia
Zazdroszczę apetytu dziewczyny.. Mi to ciągle nie dobrze.. Wymioty ustały, ale co z tego jak żołądek ściśnięty.. Zmuszam się, żeby zjeść cokolwiek![]()
Ja tak mialam od samego poczatku. Nie wymiotowalam ale zoladek dawal sie we znaki, to spowodowalo ze nie chcialo mi sie jesc. Bywa ze jest lepiej lub gorzej-zalezy od dnia...Dziękuję Paulinko i wzajemnie trzymam mocno kciuki za zdrowego dzidziusia [emoji4][emoji3059]
Zazdroszczę apetytu dziewczyny.. Mi to ciągle nie dobrze.. Wymioty ustały, ale co z tego jak żołądek ściśnięty.. Zmuszam się, żeby zjeść cokolwiek![]()
Go chyba dobrze co ? A powtarzałas ja po 48h?Hej kochane wskoczyly mi wyniki beta na stroke 32005,31