Tak, córka się bardzo uspokoiła. Pewnie po prostu ma już coraz mniej miejsca. Jestem w 31 tygodniu, a tydzień temu ważyła około 1700 g.Dziewczyny po 30tyg. Czujecie mniejszą aktywność szanownego/szanownej w brzuchu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, córka się bardzo uspokoiła. Pewnie po prostu ma już coraz mniej miejsca. Jestem w 31 tygodniu, a tydzień temu ważyła około 1700 g.Dziewczyny po 30tyg. Czujecie mniejszą aktywność szanownego/szanownej w brzuchu
W tamtą środę miałam usg i wyszło że mój waży 1436 kulę to chyba jakiś niedozywionyTak, córka się bardzo uspokoiła. Pewnie po prostu ma już coraz mniej miejsca. Jestem w 31 tygodniu, a tydzień temu ważyła około 1700 g.
Zobaczymy w praktyceSuper i wielkie zazdro![]()
Właśnie u mnie tak jest.Też od paru dni mam uczucie jakby mała miała nie długo wyjść bo jak chodzę to czuje rozpieranie w samym dole brzucha a każdy krok to jest jakby kamień mnie udezal aż mi drętwieja nogi a to jeszcze 2 miesiąceale pewnie to dlatego, że położenie jest już główkowe tak wyszło na usg.