Miałam dokładnie takie jak Tydlatego byłam pewna że dostanę okres a tu niespodzianka
trzymam kciuki
 Dziękuję
DziękujęDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Miałam dokładnie takie jak Tydlatego byłam pewna że dostanę okres a tu niespodzianka
trzymam kciuki
 Dziękuję
DziękujęRozumiem co czujeszDziewczyny własnie wróciłam od gina... Pęcherzyk ma już ok. 7 mm i widać cialko żółte. Ale ponieważ pojawiło się plamienie gin kazał czekać na poronienie... W czwartek za tydzień znów na usg... Ja oszaleje, mam już dość tego czekania i niepewności [emoji17]
 w pierwszej ciąży usłyszałam dokładnie te same słowa... Może nie zabrzmi to pocieszajaco ale tłumaczyła mi skoro mimo leków i moich i jej checi nic nie możemy zrobić to widocznie tak miało być niestety... Powiedziała ze widocznie cos było nie tak z tą ciąża od początku i że lepiej dla nas że ta ciąża kończy się wcześniej niż później jak już minie kilka miesięcy. Na pocieszenia dodam że trzy miesiące po poronieniu zaszłam w ciążę i tam od początku już wszystko było tak jak ma być
 w pierwszej ciąży usłyszałam dokładnie te same słowa... Może nie zabrzmi to pocieszajaco ale tłumaczyła mi skoro mimo leków i moich i jej checi nic nie możemy zrobić to widocznie tak miało być niestety... Powiedziała ze widocznie cos było nie tak z tą ciąża od początku i że lepiej dla nas że ta ciąża kończy się wcześniej niż później jak już minie kilka miesięcy. Na pocieszenia dodam że trzy miesiące po poronieniu zaszłam w ciążę i tam od początku już wszystko było tak jak ma być  

Ja jej kurcze znalezc nie moge... Tyle stron zalozonych jest...Lipcowe mamy 2020 zdjęcie czarno białe, grupa jest tajna
 Ja tez za cholerę tej grupy nie mogę znaleźć wiec jesteśmy skazane na baby tutaj
 Ja tez za cholerę tej grupy nie mogę znaleźć wiec jesteśmy skazane na baby tutaj