reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
My też jeszcze nie odważyliśmy się, póki co to czekam na lepsze samopoczucie, bo to żadna frajda, gdy wszystko podchodzi Ci do gardła :/

U nas noc tragiczna. Cała nieprzespana . Młoda bolało ucho wiec czeka nas wizyta u lekarza
O kurka...Ja mam w domu takiego kwiatka, od babci, jak ucho boli to się liść wklada do ucha i wszystko przechodzi nawet jak masz zatkane to po nocy z liściem wszystko wraca do normy. Zapomniałam jak się nazywa. Ale zrobię fotko

Załączniki

• 15750995292731243675499.jpg
    15750995292731243675499.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 80
O kurka...Ja mam w domu takiego kwiatka, od babci, jak ucho boli to się liść wklada do ucha i wszystko przechodzi nawet jak masz zatkane to po nocy z liściem wszystko wraca do normy. Zapomniałam jak się nazywa. Ale zrobię fotko
Pelargonia pachnąca. Mój mi podpowiedział:D bo on najczęściej ma problemy z uchem :)

Gusia to chyba kocimietka. Przynajmniej u mnie w pracy mam jedna babkę która jest fanka tej rośliny i nam przyniosła na wszelakie dolegliwości ;)

Hej dziewczyny ! U mnie noc masakra - koszmary takie, że mój mnie budził totalnie zapłakaną [emoji15]

Plan na dzisiaj to ogarnięcie mieszkanka - o ile dam radę i domowe spa - farbowanie włosów, brwi, kąpiel + jakaś maseczka na twarz [emoji1787] Zobaczymy ile z tego zrealizuję [emoji1787]

Kurde zaraz zapytam siostry co to za kwiatek. I poszukam może ktoś ze znajomych ma

Kwiatek nazywa się „anginka”
Idę szukać na instagramie .
Gusia użyczyłam sobie zdjęcia nie pogniewasz się ???

Ps macie Instagrama ??

reklama
Do góry