Karusia18192
Fanka BB :)
Nie mam wybranych imion, nic mi się nie podoba. Córa chce Natalie lub Piotrusia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam syna IgoraU nas jak córcia to Laura lub Honorata. Z synem będzie kłopot : Borys, Olaf, Filip, Tymoteusz, Igor. Ale póki co skłaniamy się ku Igorowi [emoji16]
U mnie córka chcę Kornelke albo MartynkeNie mam wybranych imion, nic mi się nie podoba. Córa chce Natalie lub Piotrusia.
nasz IGor tez jest niezly agentMam syna Igoramega przytulasny chłopak , bardzo mądry ale i łobuz nie zły
Już się śmiejemy że jeszcze że 3 lata i kluczyki od samochodu będziemy chować
Tak już odpalil samochód , ale to wina dziadka bo wziął wnuka żeby mu pomógł ale kluczyka nie wyjął a jemu nie trzeba nawet nic mówić.
Ogólnie mam wrażenie że przez to że długo do karmiłam piersią mam z nim jakieś bliższe relacje niż z córką. Być może się mylę u to nie ma wpływu ale takie mam wrażenia.
O matko nawet nie wpadłam na te roginasz IGor tez jest niezly agentwiecie ze Igor od tylu to ROGI haha no taki z rogami jest haha kombinator jakich malo
ale to fakt przytulasny i madry jest
![]()