Madzialena07
Fanka BB :)
Idę do WasTak wiem że dobrego wzoru dzieciom nie daje ale naprawdę od 30min walczyłam , myślałam ale usna i zostanę sama z tymi cudownoscmiami ale się nie udało
Któraś chcę się dołączyć?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idę do WasTak wiem że dobrego wzoru dzieciom nie daje ale naprawdę od 30min walczyłam , myślałam ale usna i zostanę sama z tymi cudownoscmiami ale się nie udało
Któraś chcę się dołączyć?![]()
Zamówiłam na próbę jeansy ciążowe z Lidla, Allegro i rozważam H&M, ale u nich mierzyłam inny model spodni i mam problem z rozmiarem. Jeden na styk (i panel na brzuch dobrze leży, nie wisi jak worek) a drugie zbyt luźne (no i panel pomarszczony, nie daje się ułożyć). No, ale u nich jeansy kosztują 150zl. Kupię te dobre i jak przytyje w tyłku albo biodrach to w nie nie wejdę. Kupie za duże to będę wyglądać jak w dresie i szkoda kasy.Gdzie zamawialas spodnie? Mi moje spodnie z wysokim stanem juz zaczynaja uwierac? W domu nie ma problemu-mam dresy ale "do ludzi" przydaloby sie cos innego...
Też takich szukałam, ale wszystkie które się nadawały były bardzo cienkie. Nie na obecne warunki pogodowe. Szukam dalejJa na razie kupiłam spodnie które z tyłu mają gumkę a z przodu normalnie guzik. Mam nadzieję że trochę ze mną urosną i nie będę jeszcze musiała nosić tych z pasem![]()
Też takich szukałam, ale wszystkie które się nadawały były bardzo cienkie. Nie na obecne warunki pogodowe. Szukam dalej![]()
Cytrynka Ty chyba pytałaś jak mówimy o ciąży? Ja zamówiłam takie kartki-zdrapki ... dla tatusia i dla dziadków... bardzo fajnie wyszło, nikt się nie spodziewał a każdemu mega się podobało- dziadkowie sobie już w ramkę wstawili
Zobacz załącznik 1052076