Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś. O 19:20 i pewnie jeszcze trochę się przesunie. Moja pierwsza wizyta, więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok.Ja nie mam jeszcze typow imion, juz z synkiem mialam problem bo nic mi sie nie podobalo, a co dopiero teraz
Jeju ale sie stresuje, dzis wizyta o 19... Ktora ze mna wizytuje?
Dobra ja już po badaniach . Matka moja to ma fach w ręku. Prawie nie zemdlałamale gdybym wiedziała ze tak długo czeka się na wynik na toksoplazmozę to dawno bym zrobiła
![]()
Ja dziś. O 19:20 i pewnie jeszcze trochę się przesunie. Moja pierwsza wizyta, więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Jak długo musisz czekać? Ja miałam tego samego dnia wieczorem. Dziś robiłam awidność- w jednym labo wynik za 4 dni robocze w innym najpóźniej jutroDobra ja już po badaniach . Matka moja to ma fach w ręku. Prawie nie zemdlałam [emoji23][emoji23] ale gdybym wiedziała ze tak długo czeka się na wynik na toksoplazmozę to dawno bym zrobiła [emoji2371]
Prywatnie. Ale i tak na tę wizytę zapisywałam się już 3 tyg temu, bo są takie kolejki. Będę tez dodatkowo chodzić do medicover, bo mam tam pakiet i badania przynajmniej będę miała tam bezpłatnie.To tez moja pierwsza wizyta. Trzymam za Ciebie kciukiU mnie tez moze sie cos przesunac wiec pewnie bedziemy badane w tym samym czasie
a idziesz prywatnie czy na nfz?
Kochana, przepraszam że się wpraszam, będziesz miała dwie karty ciąży? Mam dokładnie taki sam temat, w medicoverze mam opiekę medyczną i bardzo mnie cieszy fakt bezpłatnych badań, ale nie chcę mieć tutaj jedynego lekarzaPrywatnie. Ale i tak na tę wizytę zapisywałam się już 3 tyg temu, bo są takie kolejki. Będę tez dodatkowo chodzić do medicover, bo mam tam pakiet i badania przynajmniej będę miała tam bezpłatnie.