reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja chciałabym Celinkę, mój maż Biankę albo...Marceline. Chyba faktycznie poczekamy żeby zobaczyć jak będzie wygladała, a ze zapowiada sie duża to pewnie będzie Gertruda;)
:D
Ładne imiona, mi z Waszych typów najbardziej się podoba Bianka, zupełnie niespotykane :)
Przypomniała mi się taka bajka, Bernard i Bianka, coś było, prawda? Kojarzycie? Muszę obczaić co to za postacie były :D

reklama
Ja chciałabym Celinkę, mój maż Biankę albo...Marceline. Chyba faktycznie poczekamy żeby zobaczyć jak będzie wygladała, a ze zapowiada sie duża to pewnie będzie Gertruda;)
u nas ten sam problem doskonale Cię rozumiem, też chyba poczekam do porodu, mm wtedy większe szanse na przeforsowanie moich typów :)

My z imieniem dla dziewczynki też byśmy mieli duży problem i na 100% odmienne zdanie, jeszcze jak nie wiedzieliśmy to mąż wymyślał takie, które mi kompletnie się nie podobały, taki chyba urok tych damskich imion 😄

My z imieniem dla dziewczynki też byśmy mieli duży problem i na 100% odmienne zdanie, jeszcze jak nie wiedzieliśmy to mąż wymyślał takie, które mi kompletnie się nie podobały, taki chyba urok tych damskich imion 😄
A my właśnie odwrotnie. Dla dziewczynki mieliśmy już od kilku lat jak nawet nie staraliśmy się o dziecko :D a z chłopcem to były takie batalie... Powiem Wam, że nie przeszedł ani żaden mój typ ani męża, po prostu wybraliśmy takie, które obydwojgu się w miarę podobało, i z czasem coraz bardziej się do niego przyzwyczajaliśmy i teraz już sobie nie wyobrażamy innego imienia :)

Hej:) dziewczyny Wy już wszystko wypralyscie dla Maluszkow i trzymacie w szafkalch? Ja się zastanawiam bo do szpitala już mam spakowana torbę ale do komody nie bo boję się że to się wszystko zakurzy🙊

Ja tak, i już to ogarnęłam z jakiś miesiąc, półtorej temu. Raczej się nie martwię, że się zakurzy, trzymam moje ubrania np. zimowe całą wiosnę i lato w szafkach i raczej mi się nie kurzą :D

A wolałam mieć to już ogarnięte. Z kolei torby jeszcze nie pakuję, jakoś nie mogę się zmotywować i myślę, że mam jeszcze czas.

Ja dostałam i pokupowalam już w lutym wszystkie ubranka , i tego się nagromadziło kilkaset, bo mam też od przyjaciółki większe rozmiary, do 74. I to trwało u mnie z tydzień, dwa, żeby wszystko wyprać i poprasować, bo robiłam to na raty i nie codziennie. Dlatego cieszę się, że już mam to z głowy, a im później, tym może być ciężej znaleźć w sobie siły do takich prac. Teraz jak mi jeszcze przychodzą pieluszki, kokony, rożki i inne to też na bieżąco piorę i prasuję to co można , ale przy ciuszkach było zdecydowanie najwięcej roboty.

reklama
Do góry