AsiaPelasia
Fanka BB :)
Oj tak, już wieczorem jak się porządnie wyspał to było dobrze- nocka też przyjemna, nawet mama wyspana  dziś już są uśmiechy więc myślę, że można powiedzieć że już za nami te poszczepienne historie- całe szczęście
 dziś już są uśmiechy więc myślę, że można powiedzieć że już za nami te poszczepienne historie- całe szczęście 
Jak się dziewczyny czujecie psychicznie? Bo rozmawiamy o ciele, a pomijamy często kwestie głowy.
Ja powiem Wam szczerze, że dopiero niedawno zauważyłam, że po porodzie miałam jakiś taki dziwny humor, niby było ok ale jakoś tak specyficznie. Teraz wiem, że już w pełni jestem sobą i że przeszło a Wy jak?
 a Wy jak?

dziś już są uśmiechy więc myślę, że można powiedzieć że już za nami te poszczepienne historie- całe szczęście
Jak się dziewczyny czujecie psychicznie? Bo rozmawiamy o ciele, a pomijamy często kwestie głowy.
Ja powiem Wam szczerze, że dopiero niedawno zauważyłam, że po porodzie miałam jakiś taki dziwny humor, niby było ok ale jakoś tak specyficznie. Teraz wiem, że już w pełni jestem sobą i że przeszło
 a Wy jak?
 a Wy jak? 

I tak co tydzień było lepiej.
 I tak co tydzień było lepiej.  Nie pamietam już żeby to w ogóle bolało
 Nie pamietam już żeby to w ogóle bolało  i regeneracja po porodzie była dość szybka
 i regeneracja po porodzie była dość szybka  

mam wielki żal do siebie o to ...
 mam wielki żal do siebie o to ... wiec nie jest zle. Czas bardzo szybko leci, teraz jest moment, kiedy dla naszych maluszkow jestesmy calym swiatem i mimo ze nieraz jest i bedzie to irytujace i meczace, to sie juz nie powtorzy i ani sie obejrzymy, a wyrosna nam dzieci, bezczelnie wrecz samodzielne i brutalnie mowiac majace nas w czterech literach... dlatego ja odkladam na bok wszelkie niedogodnosci terazniejszego czasu, bo wiem, ze juz nigdy nie bede tak potrzebna i ze bede po prostu w przyszlosci czasem za tym tesknic. Ale tylko czasem
 wiec nie jest zle. Czas bardzo szybko leci, teraz jest moment, kiedy dla naszych maluszkow jestesmy calym swiatem i mimo ze nieraz jest i bedzie to irytujace i meczace, to sie juz nie powtorzy i ani sie obejrzymy, a wyrosna nam dzieci, bezczelnie wrecz samodzielne i brutalnie mowiac majace nas w czterech literach... dlatego ja odkladam na bok wszelkie niedogodnosci terazniejszego czasu, bo wiem, ze juz nigdy nie bede tak potrzebna i ze bede po prostu w przyszlosci czasem za tym tesknic. Ale tylko czasem wiec reasumujac bierzmy co nam dzieci daja i dawajmy siebie w calosci, poki tego chca
 wiec reasumujac bierzmy co nam dzieci daja i dawajmy siebie w calosci, poki tego chca