Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakbym czytała swoją historięMój to jakby był na dworze to by chyba spał cały dzień... Na dworze śpi jak zabity, w domu też tak właśnie pół godzinki i tyle. Ma 2-3 drzemki w ciągu dnia, ta na dworze około 1-1,5 godziny, zależy ile chce mi się i mogę chodzić, bo jak tylko wracamy do domu, to jest pobudka
A gdzie śpią drzemki Wasze maluchy? Mój jak w domu to najlepiej na mnie zasypia i na piersi, jak go wtedy odłożę to przeważnie jest rykczasem mi zaśnie bujany w wózku ale to rzadko i na krótko, więc generalnie lekko nie jest, bo nie mogę raczej nic zrobić jak on śpi w ciągu dnia... W łóżeczku swoim w ciągu dnia nie chce zasnąć.
Ja wiem, co jest w internecie tylko, że nikt tam nie napisał o tym, czy to naprawdę działa. Jeszcze nie znalazłam opinii samych kobiet, które napisały że coś im pomogło. Myślałam, że może wam już ktoś radził w tej kwestii coś sprawdzonego ( np taki i taki krem, czy jakieś konkretne ćwiczenia) lub ewentualnie jest tu ktoś, kto coś robił w tym kierunku chociaż z tego co kojarzę większość karmi.W internecie jest dużo artykułów które mówią o prysznicach na przemian zimną i gorącą wodą. Są też balsamy ujędrniajace. Na pewno jak przytyjesz to piersi też na tym "skorzystają", no i może poszukaj jakichś ćwiczeń z ciężarkami na ujędrnienie biustu.
mi koleżanki mówiły tylko, zeby nie zdejmować stanika aż do końca laktacjiJa wiem, co jest w internecie tylko, że nikt tam nie napisał o tym, czy to naprawdę działa. Jeszcze nie znalazłam opinii samych kobiet, które napisały że coś im pomogło. Myślałam, że może wam już ktoś radził w tej kwestii coś sprawdzonego ( np taki i taki krem, czy jakieś konkretne ćwiczenia) lub ewentualnie jest tu ktoś, kto coś robił w tym kierunku chociaż z tego co kojarzę większość karmi.
Nie zdejmowalam, bo mi mleko ciekło cały czas, no i przy nabrzmiałych piersiach przynosił ulgę.mi koleżanki mówiły tylko, zeby nie zdejmować stanika aż do końca laktacji
Nie zdejmowalam, bo mi mleko ciekło cały czas, no i przy nabrzmiałych piersiach przynosił ulgę.