• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Dziękuję wszystkim za miłe słowa! ❤️ Dzisiaj wychodzimy ze szpitala, jeszcze podają mi ostatnia z 3 kroplówek z białkiem. Jestem szczęśliwa że wychodzimy, nie spodziewałam się że dziś ale z małą wszystko super ja jakoś się podciągnę 😊 gratulacje dla nowych Mamuś i trzymam kciuki za wyczekujących 😉
W końcu będziesz miała okazję odetchnąć spokojnie. Bardzo się cieszę ❤️ Możesz liczyć na jakąś pomoc w tych pierwszych dniach na wolności?

Ja dziś byłam na planie porodu w szpitalu i odrazu zrobili mi usg , mała ma teraz 2573g urosła jakoś kilogram w przeciągu miesiąca 🙈wydaje mi się że nie będzie duża ☺️

Ja dziś byłam na planie porodu w szpitalu i odrazu zrobili mi usg , mała ma teraz 2573g urosła jakoś kilogram w przeciągu miesiąca 🙈wydaje mi się że nie będzie duża ☺️
Trochę zazdroszczę, bo mi zawsze pokazywało ją na usg grubo powyżej normy. Ale wiadomo, sprzęt może się mylić. W 34+5 miała coś koło 3300 😂

reklama
Córeczka urodzona o 17:54, 3,025kg i 54cm. Dość szybko poszło.. Na koniec potrzebowałyśmy jednak wsparcia bo Malutkiej tętno poleciało. Lekarz pomagał przy pomocy przyssawki. Położyli ja do inkubatora, natleniaja i ogrzewają. Ale mogę do niej chodzic (choć chodzić ciężko). próbowałam karmić, coś tam pociumkala. Lekarz mówi, że z tydzień zostaniemy. Mój narzeczony mógł dość szybko dołączyć, bo znieczulenia w tym szpitalu nie ma i tak chcieli mi dopomóc. Jego wsparcie było dla mnie bardzo cenne zarówno podczas porodu jak i po.. Może uda mi się teraz zasnąć.. Uff :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry