Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj u mnie szalu nie ma jak pisalam wcześniej. Cała buzia zawalona a szczególnie jezykJak tam Wasze samopoczucie w pierwszych dniach ciąży? Umówiłyście się już na wizyty?
Ja czuję się póki co ok. Od czasu do czasu trochę mnie mdli i trochę bolą mnie piersi.
Pierwszą wizytę mam już w środę.
no mi też na tym zależy żeby sprawdzić czy pecherzyk jest w macicy bo jedną pozamaciczna mam juz za sobą, oczywiście daj znać po wizycie moze i ja pójdę w przyszłym tygodniu bo się niecierpliwie a z drugiej strony boje się że będzie za wcześnie zeby cokolwiek stwierdzić.pozniej będzie analizowanie czy nie powinno być już widac "ciałka" itp@natka29 u mnie w środę będzie równo 5 tygodni. Nie spodziewam się rzecz jasna serduszka, bo to zdecydowanie za wcześnie, ale chcę się upewnić, że "ciąża" jest dobrze zagnieżdżona. Poza tym muszę skonsultować swoje wyniki.
Ja umówiłam się na pierwszą wizytę 30.11, żeby już było wszystko widoczne. Później co trzy tygodnie będą wizyty. Pierwsza wypadnie na 8+3tc, niecierpliwie się strasznie, ale wierzę, że przy córce w domu, szybko minie mi czasJak tam Wasze samopoczucie w pierwszych dniach ciąży? Umówiłyście się już na wizyty?
Ja czuję się póki co ok. Od czasu do czasu trochę mnie mdli i trochę bolą mnie piersi.
Pierwszą wizytę mam już w środę.