reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Mi też się dzisiaj pierwsze kropelki pojawily [emoji33] 4+5 dzisiaj u mnie. Mega dziwne dla mnie, bo w ciąży z synem nie miałam pokarmu chyba aż do porodu (a nawet po porodzie pojawił się na 2 czy 3 dobę dopiero) syn karmiony tylko mm był.
Ogłaszam iż 4+6 leci mi siara z cycków... [emoji848]
Syn uśpiony
Js też lecę więc życzę dobrej nocy. [emoji8][emoji8]

Kochana nie załamuj się bo w mojej opinii Twoje wyniki świadczą o posiadaniu przez Twój organizm obrony immunologicznej. Zdecydowana większość kobiet w PL jest zarażona tym wirusem, ale mogłaś go przechodzić dawno i masz przeciwciała jak po szczepieniu :) wiem, ze dodatni igm w tym wypadku również nie jest jednoznaczne, wiec głowa do góry!!
Dziekuje Ci serdecznie za te słowa…

tak, już jestem po wizycie u innego lekarza...
No jest pęcherzyki i zarodek, na razie nie ma ❤, ale z USG wychodzi 4t5d, natomiast przez niską prolaktyne, cienkie endometrium, dwie torbiele i duże bóle brzucha zostałam od razu położona do łóżka. Na razie na 3 tygodnie.
W pracy mnie zabiją, ale co tam, są rzeczy ważne i ważniejsze 😖
Prolaktynę? A może progesteron?

Ostatnia edycja:
Jezu ja od rana tragedia, takie mdłości, serce tak mi wali jak by z klatki piersiowej miało wyskoczyć. Dziewczyny wszystkie jeansy mnie cisną, Jezu, boję się zamawiać jeszcze ciążowe ale pisałysmy wczoraj że myślimy pozytywnie, będzie pięknie tak że chyba wchodzę na Lidla i zamawiam jeansy i leginsy 🙂❤️

Jezu ja od rana tragedia, takie mdłości, serce tak mi wali jak by z klatki piersiowej miało wyskoczyć. Dziewczyny wszystkie jeansy mnie cisną, Jezu, boję się zamawiać jeszcze ciążowe ale pisałysmy wczoraj że myślimy pozytywnie, będzie pięknie tak że chyba wchodzę na Lidla i zamawiam jeansy i leginsy 🙂❤️
Ja wczoraj mialam tak z miłościami i waleniem w klatce piersiowej jak w pracy bylam to liczyłam minuty do końca zmiany..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry