Justyna85.12
Fanka BB :)
Mój w 8 miał 180, więc spokojnie, maluszki mają bardzo wyskokie tętno. Lekarz na pewno by coś powiedział jakby bylo coś nie tak.ile wasze płody miały tętno w okolicjac 6tc? bo moj ma az 160 czy to nie za dużo :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój w 8 miał 180, więc spokojnie, maluszki mają bardzo wyskokie tętno. Lekarz na pewno by coś powiedział jakby bylo coś nie tak.ile wasze płody miały tętno w okolicjac 6tc? bo moj ma az 160 czy to nie za dużo :/
To mi się dłużą jednakPo za tym mam wrażenie że te tygodnie lecą jak szalone. Dopiero był 4 a w piątek zacznę 9. Nie wiem kiedy to zleciało.
120ile wasze płody miały tętno w okolicjac 6tc? bo moj ma az 160 czy to nie za dużo :/
U mnie tez 120, 6+0
a się zastanawiam czasem kto takie coś ogląda![]()
ja juz ubralam w soboteZmieniając temat ... kiedy zamierzacie ubrać choinkę? My zawsze ubiramy 1-2 dni przed wigilia i lubię żywą choinkę. Ale zauważyłam, że coraz więcej znajomych ubiera już teraz.
Dzisiaj cały dzień śpię, coś mnie gardło boli i jakaś słaba jestem, chyba jakieś choróbsko mnie dopadło.
Myślę nad zakupem, ze względu na to, że mam bardzo rzadką wadę serca i wolę mieć pod kontrolą dziecko od samego początkuWitam wszystkich z rana. Miłego dnia życzę. My dziś zaczynamy 10 tydzieńMoże będę spokojniejsza.
Czy któraś z was myślała (albo już ma z poprzednich ciąży) o zakupie detektora tętna płodu? Ciekawi mnie to jak to działa i czy ma to sens.
Witam wszystkich z rana. Miłego dnia życzę. My dziś zaczynamy 10 tydzień [emoji177] Może będę spokojniejsza. [emoji16]
Czy któraś z was myślała (albo już ma z poprzednich ciąży) o zakupie detektora tętna płodu? Ciekawi mnie to jak to działa i czy ma to sens.