reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Heparyna rozrzedza krew. Jeśli krwawisz to zgłosiłbym się do szpitala i na 100% skontaktowała z lekarzem prowadzącym, ponieważ w niektórych przypadkach może doprowadzić do krwotoku. Także zadzwoń sobie na spokojnie jeśli to tylko plamienie 🙂 a jeśli krwawisz to na sor.
nie krwawie tylko pytam w razi gdyby co robic, tak profilaktycznie jak to ja przewrazliwiona hehehe :D

Co do objawów jak ja je uwielbiam wstałam rano myślę sobie super nie mam mdłości po 12 brak 14 brak zaczęłam się martwić trochę za to jak pojechałam po córkę do przedszkola to wzięły mnie chyba jakieś potrójne normalnie myslalam ze na kierownice w samochodzie zwymiotuje masakra. A teraz wróciłam do domu to niewierze sama jak ja jem po mandarynkach ogórek kiszony i rozkminiam nad czymś innym jeszcze

Dzisiaj jak rano wstałam czułam się super, nic mi nie bylo. A teraz ledwo żyje, piersi zaczęły boleć, nie dobrze mi jest i cały czas mi się odbija 😬 tak to nie miałam objawów a teraz coraz gorzej 🤦 jak ich nie ma to strach jak są to też źle 🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry