Iza G
Fanka BB :)
mnie nie maMi na zajęcia pomagaja orzechy…
Może to jakaś grupa żołądkowa?
Dużo tych wirusów teraz szaleje…
Ale nas dużo
Dzień dobry dziewczyny![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie nie maMi na zajęcia pomagaja orzechy…
Może to jakaś grupa żołądkowa?
Dużo tych wirusów teraz szaleje…
Ale nas dużo
Dzień dobry dziewczyny![]()
u mnie w piwnicy... siedzi jakiś dziadek non stop pali tam. Na noc idzie do mieszkania. Co przyniosę z piwnicy to śmierdzi!Ooo mam ten sam dylemat myślę żeby wózek zostawiać w bagażniku auta czyli musi być nie za wielki ew. Piwnica akurat ogarnęłam przed ciaza![]()
ale z trzymaniem wózka w samochodzie to dobry pomysł!Ooo mam ten sam dylemat myślę żeby wózek zostawiać w bagażniku auta czyli musi być nie za wielki ew. Piwnica akurat ogarnęłam przed ciaza![]()
Ale chodzi Ci o zwykła glukoze czy krzywą. Ja robiłam zwykła tzn samo pobranie wyszła ok to krzywa dopiero koło 20 tyg. U mnie też pobierają od 7.30. Też pojechałam zaraz jak córkę do przedszkola dałam. Musiałam tam usiąść bo mi jak niedobrze i głodna to odrazu słabo ale dałam rade. Ja nie mówiłam że w ciąży i bez kolejki. Szczerze wiem że tak jest i jeżeli czuła bym się bardzo źle napewno bym skorzystała ale zawsze widzę że u nas kobiety w zaawansowanej ciąży stoją i nikt nawet usiąść nie przepuści a co dopiero w kolejce. Jeżeli chodzi o krzywa to u nas przychodzi sie na 7 i wchodzi bez kolejki. To pisze na drzwiachDziewczyny, które robiły już badania glukozy i chorób zakaźnych!
Jak dotrwałyscie na czczo do momentu pobrania krwi?
Ja mam od razu mdłości, jeśli czegoś nie zjem po przebudzeniu.
I czy wchodziłyście pierwsze do gabinetu?
Ktoś Was przepuścił, jeśli brzucha nie widać?
Dziś z przyzwyczajenia ustąpiłam miejsca w autobusie i zreflektowałam się, że powinno być w sumie odwrotnie.
A, i gratuluję ruchliwych bobasków, które dziś mogłyście obejrzeć na usg.![]()
TakA w piątek masz to usg genetyczne już?