Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia!Dzien dobry, udanych wizyt życzę
Ja mam za 30min
Używasz aplikatora czy palca ? Ja jak używałam aplikatora miałam później w nim zabarwiony sluz taki jasny brązowy, i później na papierze, już to był dla mnie sygnał, ale przestałam go używać i jest Ok , nie wiem czy to jego wina i mi coś podrażniałCzy jest to możliwe, aby od luteiny plamić? Od kiedy mam zwiększoną dawkę plamie częściej... Już głupie...
Używasz aplikatora czy palca ? Ja jak używałam aplikatora miałam później w nim zabarwiony sluz taki jasny brązowy, i później na papierze, już to był dla mnie sygnał, ale przestałam go używać i jest Ok , nie wiem czy to jego wina i mi coś podrażniał
Też biorę euthyrox, ale na nocCześć dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty.
Co do badań, jutro też mnie to czeka, ostatnio jak robiłam to nie było takich mdłości. A teraz tragedia, o 4 rano biorę euthyrox i godzinę muszę odczekać nic nie jeść i nie pić, to normalnie liczę minuty... jak jutro wytrzymam niewiem. Bez kolejki chyba nie wejdę, bo ludzie nawet na tych którzy w zaawansowanej ciąży nie zwracają uwagi...
Cześć dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty.
Co do badań, jutro też mnie to czeka, ostatnio jak robiłam to nie było takich mdłości. A teraz tragedia, o 4 rano biorę euthyrox i godzinę muszę odczekać nic nie jeść i nie pić, to normalnie liczę minuty... jak jutro wytrzymam niewiem. Bez kolejki chyba nie wejdę, bo ludzie nawet na tych którzy w zaawansowanej ciąży nie zwracają uwagi...
Hejka. Opowiedz coś o sobieHey dziewczyny jestem tu nowa. Mam nadzieję że mnie przyjmie cię do swego grona.![]()