Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak masz z przodu to łożysko działa jak poduszka amortyzująca więc tu ... cierpliwościDziewczyny, w którym tygodniu poczulyscie pierwsze ruchy dzidzi ? Ja jestem w 19 t 4 d i jeszcze nic nie czuje, co prawda mam łożysko z przodu ale zaczynam się trochę stresować
No niby tak ale nie mogę się już doczekaćJak masz z przodu to łożysko działa jak poduszka amortyzująca więc tu ... cierpliwości![]()
Oj to prawda z tym łożyskiem, ja zaczęłam 24 tc. a dopiero teraz czuje wyraźniejsze ruchy od trzech dni.No niby tak ale nie mogę się już doczekać![]()
To mnie uspokoiłaś trochęOj to prawda z tym łożyskiem, ja zaczęłam 24 tc. a dopiero teraz czuje wyraźniejsze ruchy od trzech dni.Tez mam lozysko w przodu.
Ja mam łożysko z tyłu wysoko i 18+2 I nie czuje nicDziewczyny, w którym tygodniu poczulyscie pierwsze ruchy dzidzi ? Ja jestem w 19 t 4 d i jeszcze nic nie czuje, co prawda mam łożysko z przodu ale zaczynam się trochę stresować
Ja mam 10 marca :-)A kiedy wybieracie się na USG połówkowe? Ja mam w czwartek![]()
ja już po. Mały zasłaniał rączkami buzię i w ogóle leniwy był w porównaniu do USG z 12tyg, a specjalnie zapłaciłam za nagrywanie badania, bo takie fikołki wtedy kręcił, że chciałam się wszystkim pochwalićA kiedy wybieracie się na USG połówkowe? Ja mam w czwartek![]()