Justyna85.12
Fanka BB :)
Nawet musisz już zostać, nie ma mowy o żadnej migracjiJa już po usg. Jest zarodek z bijącym serduszkiem ❤ ciąża młodsza, z om 7+2, z usg 6+5. Termin na 1 sierpnia, ale pozwólcie, że zostanę tu z Wami![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet musisz już zostać, nie ma mowy o żadnej migracjiJa już po usg. Jest zarodek z bijącym serduszkiem ❤ ciąża młodsza, z om 7+2, z usg 6+5. Termin na 1 sierpnia, ale pozwólcie, że zostanę tu z Wami![]()
No to mam podobnie, dzisiaj 7+0, na wczorajszej wizycie termin porodu ustalony na 30 lipca, będziemy mogły porównywać postępy bo większość tutaj już 2-3 tygodnie przed nami ale nie chciałabym zmieniać grupkiJa już po usg. Jest zarodek z bijącym serduszkiem ❤ ciąża młodsza, z om 7+2, z usg 6+5. Termin na 1 sierpnia, ale pozwólcie, że zostanę tu z Wami![]()
Ja akurat miałam wizytę w 9tyg +1 i wtedy lekarz dał skierowanie na prenatalne. Mam je w 12 tyg +2W którym tc ustalali wam lekarze badania prenatalne ???
Moja lekarka powiedziała żebym najlepiej zapisała się między 12 a 13 tygodniem ale mówi mi już teraz w 7tc bo są dosyć długie kolejki do dobrych specjalistów.W którym tc ustalali wam lekarze badania prenatalne ???
Ja mam termin na 26.07 jednak ze względu na CC będę rodzic wcześniej. Ale na grupie mojego syna termin miałam na 26.04 a urodziłam 28.04 jako ostatnia [emoji6] jednak grupa do dzisiaj działa [emoji3526]No to mam podobnie, dzisiaj 7+0, na wczorajszej wizycie termin porodu ustalony na 30 lipca, będziemy mogły porównywać postępy bo większość tutaj już 2-3 tygodnie przed nami ale nie chciałabym zmieniać grupki [emoji3059]
Następna wizyta dopiero po nowym roku...ja nie wiem jak wytrzymam miesiąc [emoji51] czy to nie za rzadko?
No niestety. Ja za 2 opakowania zapłaciłam 64 zeta ...Czy wy tez za duphaston musicie płacić 100%?
W którym tc ustalali wam lekarze badania prenatalne ???