Iza G
Fanka BB :)
ja to sobie ulozylam w glowie ze rowno z pierwszym dniem 13 tygodnia dostane takiego powera ze nie ogarneFaktycznie sił to my nie mamywydaje mi się, że w pierwszej ciąży mogłam góry przenosić a teraz brak sił.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja to sobie ulozylam w glowie ze rowno z pierwszym dniem 13 tygodnia dostane takiego powera ze nie ogarneFaktycznie sił to my nie mamywydaje mi się, że w pierwszej ciąży mogłam góry przenosić a teraz brak sił.
Ja mam na 16.07.
Ale z uwagi, że nisko umiejscowione to szansa na szybsze rozwiązanie![]()
kochana. Po prostu tule Cię mocno. Nadzieja umiera ostatnia❤❤❤Dziewczyny jednak mnie przeczucie nie myliło mam nadzieje ze będę ostatnia która was opuszcza ... liczyłam na cud ale niestety. Byłam dziś u dwóch lekarzy dodatkowo w prywatnej klinice od in vitro ... i wg niej nastawiać się ze ciąża uda się. Zle się rozwija za wolno i niema co sir łudzić - biologi się nie oszuka. Jutro jadę jeszcze raz podjąć decyzje z lekarzem - czy jeszcze tydzień brać leki i obserwować czy odstawić i liczyć ze samo się oczyści. Trochę wewnętrznie przerażona jestem ze dalej jest widoczny puls a w tym kraju nie wróży mi to dobrze. Ale trzymam za was kciuki ! I oby jak najmniej złych wiadomości![]()
Będzie dobrze! Oby szybko zleciało!ja mam 29go...osiwieje![]()
Dziewczyny jednak mnie przeczucie nie myliło mam nadzieje ze będę ostatnia która was opuszcza ... liczyłam na cud ale niestety. Byłam dziś u dwóch lekarzy dodatkowo w prywatnej klinice od in vitro ... i wg niej nastawiać się ze ciąża uda się. Zle się rozwija za wolno i niema co sir łudzić - biologi się nie oszuka. Jutro jadę jeszcze raz podjąć decyzje z lekarzem - czy jeszcze tydzień brać leki i obserwować czy odstawić i liczyć ze samo się oczyści. Trochę wewnętrznie przerażona jestem ze dalej jest widoczny puls a w tym kraju nie wróży mi to dobrze. Ale trzymam za was kciuki ! I oby jak najmniej złych wiadomości![]()
Strasznie mi przykro, tak bardzo trzymałam kciuki za CiebieDziewczyny jednak mnie przeczucie nie myliło mam nadzieje ze będę ostatnia która was opuszcza ... liczyłam na cud ale niestety. Byłam dziś u dwóch lekarzy dodatkowo w prywatnej klinice od in vitro ... i wg niej nastawiać się ze ciąża uda się. Zle się rozwija za wolno i niema co sir łudzić - biologi się nie oszuka. Jutro jadę jeszcze raz podjąć decyzje z lekarzem - czy jeszcze tydzień brać leki i obserwować czy odstawić i liczyć ze samo się oczyści. Trochę wewnętrznie przerażona jestem ze dalej jest widoczny puls a w tym kraju nie wróży mi to dobrze. Ale trzymam za was kciuki ! I oby jak najmniej złych wiadomości![]()
To witam w klubie, ja mam identycznie. Zasypiam kolo 23 i przed 10 mnie nie obudzić . W ciągu dnia kolejne 2 drzemki i najchętniej cały czas w łóżku.Kurcze dziewczyny czytam ile wy śpicie i zastanawiam się czy ze mną nie jest coś nie tak! Zasypiam o 23, wstaje o 11. Do tego minimum jedna drzemka w ciągu dnia....
Ostatnie dni czuje się fatalnie, cały czas mdłości i te zmęczenie. Nie dam rady nawet obiadu ugotowaćdobrze że chociaż do prysznica się motywuje bo po nim biorę luteinę i heparynę.
Mnie też wyszły bakterie w moczu i dopiero za trzecim razem lek pomógł. Ale na szczęście jest kilka bezpiecznych.Do lekarza. Też mam dziś kolejne wyniki badania w moczu i są kijowe więc czekam na teleporadę :/ No kicha strasznaBardzo się martwię
Bo już jeden lek dostałam a nie pomógł
W ogóle musze się pożalić. Cukry mi wychodzą złe, czuję się dobrze, ale nie mam ochoty jeść, a te cukry teraz to juz powyżej 100 wskakują na czczo mimo, że trzymam dietę. Będę musiała jeszcze bardziej się przyłożyćOkropne to jest
No i te bakterie w moczu dobiły mnie dziś dodatkowo. Myślałam, że to rutynowe sprawdzenie a tu lipa i dalej beznadziejny wynik.
Oo to to! Ja przy kichaniu sie przekrecam zeby tak tego nie odczuwac. W sensie cialo skrecam w jedna stroneNo to ja aż takie mam przy kichaniu albo jak się zbyt szybko poruszę ... To jest wtedy takie uczucie jakby coś strasznie ciągnęło.
Bardzo współczuję i życzę zeby w 2022 udało sie ponownie!Dziewczyny jednak mnie przeczucie nie myliło mam nadzieje ze będę ostatnia która was opuszcza ... liczyłam na cud ale niestety. Byłam dziś u dwóch lekarzy dodatkowo w prywatnej klinice od in vitro ... i wg niej nastawiać się ze ciąża uda się. Zle się rozwija za wolno i niema co sir łudzić - biologi się nie oszuka. Jutro jadę jeszcze raz podjąć decyzje z lekarzem - czy jeszcze tydzień brać leki i obserwować czy odstawić i liczyć ze samo się oczyści. Trochę wewnętrznie przerażona jestem ze dalej jest widoczny puls a w tym kraju nie wróży mi to dobrze. Ale trzymam za was kciuki ! I oby jak najmniej złych wiadomości![]()